Tuje

Od moderne rožnate do živo zelene

S.D.
5. 3. 2023, 11.00
Deli članek:

Elegantne moške obleke že dolgo niso v modi le črne, temno modre ali sive, kot se lahko prepričamo, ko brskamo po tujih revijah. Vse več svetovno znanih lepotcev se odeva v živahne barve – od letos tako moderne rožnate do zelene, rumene in sinje modre.

Profimedia
Pierce Brosnan

Bolj kot nad barvami pa smo presenečeni nad tem, kdo od tujih zvezdnikov se odeva v te živahne barve.

Pierce Brosnan

69-letni igralec irskih korenin Pierce Brosnan je pokazal veliko poguma, ko se je na premieri filma Črni Adam v Londonu pojavil v rožnati obleki. A roko na srce, barva je odlično pristajala njegovim sivim lasem in ga naredila navihano šarmantnega.

Brad Pitt

Brad Pitt je prišel na losangeleško premiero filma Hiter kot strel v zeleni obleki, ki jo je kombiniral z rumenimi športnimi copati. Obleka je bila brez dvoma draga, material pa zmečkan, a prav takšen sproščen slog 59-letni zvezdnik obožuje v vsakdanjem življenju.

Profimedia
Brad Pitt

Daniel Craig

V nasprotju z njegovim filmskim junakom Jamesom Bondom, ki prisega na črno barvo, 54-letni Britanec Daniel Craig na rdečo preprogo rad prinese malo barve. Suknjič v vijoličasti barvi mu je pristajal tako barvno kot po telesu.

Profimedia
Danile Craig

DJ Khaled

Če si glasbeni producent, raper in didžej, kot je to 47-letni DJ Khaled, potem moraš na rdeči preprogi izstopati. V New Orleansu rojeni možakar pa ne izstopa le po barvi oblačil, temveč tudi po svoji mogočni postavi.

Profimedia
DJ Khaled

Dominic Cooper

44-letni Londončan Dominic Cooper je po naravi zelo živahen možakar, kar je dokazal že v filmu Mamma Mia!, s katerim je leta 2008 dosegel mednarodno slavo. Za to, da tudi sicer pritegne pozornost, pa si rad nadene obleke živahnih barv. Za tole v barvi limone lahko rečemo, da nam je zelo všeč.

Profimedia
Dominic Cooper

Dwayne Johnson

50-letni Dwayne Johnson meri v višino 196 centimetrov, kar pomeni, da je bilo za njegov suknjič potrebno kar veliko blaga. Da se je odločil za suknjič v rožnati barvi, pa menda ni toliko kriva moda kot dejstvo, da je rožnata najljubša barva njegove najmlajše hčerkice, štiriletne Tie.

Profimedia
Dwayne Johnson

Jared Leto

Igralec Jared Leto (51) je bil pravi modni navdušenec že veliko prej, preden je dobil vlogo v filmu Hiša Gucci. Z izbiro svojih oblačil nikoli ne zgreši. Že leta 2016, ko se je takole napravljen pojavil na premieri filma Odred odpisanih, je napovedal, da bosta leta 2023 rožnata in zelena zelo modni barvi.

Profimedia
Jared Leto

Ryan Gosling

Ryan Gosling (42) je pred leti v enem svojih intervjujev povedal, da mu pri izbiri oblačil pomaga žena Eva Mendes. Iz česar sklepamo, da kar je všeč njej, je potem tudi na Ryanu. Ta sinja modrina sicer ni najbolj posrečena, se pa odlično poda njegovim modrim očem.

Profimedia
Ryan Gosling