Tuje

Posvojili so siamski mucki

T.L.
27. 2. 2023, 10.21
Posodobljeno: 27. 2. 2023, 10.30
Deli članek:

Zdaj upokojeni športnik ameriškega nogometaš se trudi, da preživi čim več kakovostnega časa s svojima otrokoma. Družinica rada obiskuje in pomaga v zavetiščih za živali.

Profimedia
Tom Brady je že od mladih nog obdan z živalmi, to ljubezen pa je uspešno prenesel tudi na otroka.

Nekdanji branilec ekipe New England Patriots Tom Brady, ki se je pred dnevi dokončno športno upokojil, je znan po svojih dosežkih na nogometnem igrišču, a ima še en velik plus v svojem obsežnem življenjepisu. Sedemkratni prvak Super Bowla je tudi velik ljubitelj živali. Po poročanju Joeyja Knighta in časopisa Tampa Bay Times dvakrat do trikrat na mesec skrivoma prihaja v The Humane Society of Tampa Bay s svojima najmlajšima otrokoma Benjaminom in Vivian in včasih s svojim najstarejšim sinom Jackom, da v zavetišču pomagajo čistiti in se družiti z živalmi. Kljub temu da je tako velik del Tomovega življenja v središču pozornosti, je branilec med delom v zavetišču prosil le za eno stvar – anonimnost.

Instagram
S svojimi tremi otroki zelo rad prostovoljno pomaga v zavetišču za živali.

»Resnično so vsi tukaj, da bi preživeli čas z živalmi, ker vsi Bradyjevi obožujejo živali,« je za Tampa Bay Times povedala Ornella Varchi, vodja razvoja humane družbe. »Torej resnično želijo le pomagati. Ne gre za imidž in mislim, da deloma tudi zato radi prihajajo sem, ker imajo tu zasebnost in lahko preživijo čas kot prostovoljci ter razdajajo svoj čas in energijo živalim.« Mala Vivian Brady se je hitro zaljubila v mlade mucke v zavetišču, medtem ko Ben pomaga sprehajati pse s trenerjem, Tom pa z veseljem pomaga povsod, kjer je potreben, pravijo prostovoljci v zavetišču. V začetku februarja pa je na željo otrok posvojil dve siamski mački.