Kraljevske

Njena starša se selita v bližino Monaka

K.K.
10. 2. 2023, 07.00
Deli članek:

Knjeginji Charlene se bo izpolnila velika želja.

Profimedia
Nasmejana in vedra – bo Charlene v prihodnje pogosto takšna?

Tudi življenje v razkošni knežji palači je lahko zelo samotno. O tem bi vedela marsikaj povedati monaška kneginja Charlene, ki ob sebi pogreša ljudi, do katerih je lahko iskrena. Knez Albert ima prenatrpan urnik in le malo časa za Charlene, otroka sta v šoli, prijateljic pa si kneginja ne more izbirati po svojih željah – le kako naj jim zaupa, da so do nje iskrene. Že vsa leta zakona pogreša starše, brata Seana in Garetha ter dom v Johannesburgu, kjer je odraščala. In ker ne more nenehno obiskovati Južne Afrike, je zdaj končno prepričala starša, naj se onadva preselita v bližino Monaka.

Ob dolgi in hudi bolezni, ki jo je Charlene prebolevala skoraj eno leto, sta njena starša Michael Kenneth in Lynette Wittstock spoznala, da ju hči potrebuje. Zato sta se odločila za (za zdaj začasno) selitev v manjše francosko mesto La Turbie, tik ob meji z Monakom. Tako bosta lahko imela pogoste stike s Charlene ter vnukoma Jacquesom in Gabriello. V Monaku pa živi tudi Charlenin brat Gareth s svojo družino. Vse kaže, da se bo Charlene izpolnila velika želja. Njene osamljenosti bo kmalu konec.

Profimedia
Družina Wittstock podpira Charlene. Starša Michael Kenneth in Lynn sta se pripravljena začasno preseliti v bližino Monaka, s čimer se strinjata tudi njuna sinova Sean in Gareth.