Kraljevske

Nova nevesta za princa Harryja

K.K.
9. 2. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Britanskemu princu Harryju, ki je trenutno menda najbolj zaželen samski moški pod soncem, bo treba kmalu najti primerno nevesto.

Profimedia
Princ Harry

Sam se namreč kar ne more odločiti za nobeno od lepotic, ki jih srečuje na svojih poteh, zato mu poskušajo nekateri prijatelji in znanci pomagati. Opozorili so ga na prelepo grško princeso Mario Olympio, s katero je Harry po legendarni kraljici Viktoriji tudi v zelo zelo daljnem sorodu. Maria Olympia je visokega rodu, lepe postave in čudovitih svetlih las, kar je Harryju, če sklepamo po njegovih nekdanjih dekletih, vsekakor všeč. Spomnimo se samo njegovih dveh velikih ljubezni, plavolask Chelsy Davy in Cresside Bonas. O ljubezni, ki se rojeva med britanskim princem in grško princeso, so sicer obširno poročali avstralski mediji, vendar niso navedli nobenega dokaza, da imajo njihove trditve kako trdnejšo podlago. Slišati pa je, da za grško princeso navija tudi Harryjeva sestrična, princesa Beatrice. Že nekajkrat jima je poskusila prirediti zmenek, vendar so njena prizadevanja, da združi Harryja in Mario Olympio v par, doslej ostala brez uspeha. Harry se še naprej druži z dekleti po svoji izbiri, Maria Olympia pa bo, ker je lepa, bogata in slavna, gotovo kmalu srečala kakega drugega sanjskega princa.

profimedia
Plavolasa grška princesa je stara 19 let, a se že močno uveljavlja v visoki družbi. Avstralskim medijem se zdi nadvse primerna nevesta za britanskega princa Harryja.