Domače

Skupaj v dobrem in slabem

N.S.
27. 6. 2024, 10.56
Posodobljeno: 27. 6. 2024, 11.00
Deli članek:

Da prava prijateljstva trajajo večno, dokazujejo štiri nadvse elegantne dame.

osebni arhiv
Aida Gajić, Milena Novak, Špela Jereb in Jasna Vale so dokaz, da pravo prijateljstvo lahko premaga vse ovire in prebrodi vse življenjske preizkušnje.

Za Mileno Novak, voditeljico poročil Svet24TV na Aktualu, Veseljaku in BestFm-u, je znano, da se lahko zanese na svoje številne prijateljice, najbolj pa na tri najboljše – Aido Gajić, Špelo Jereb in Jasno Vale. Štiri znane Slovenke so neločljive prijateljice, ki že od začetka svoj odnos gradijo na medsebojni podpori, razumevanju in skupnih doživetjih. Čeprav ima vsaka od njih veliko obveznosti, so se pred dnevi spet zbrale na kupu, razlog pa je bila upokojitvena zabava slavnega rokometaša in nekdanjega reprezentanta Dragana Gajića, ki je tudi Aidin mož. Vse štiri lepotice so podprle Dragana in navijale zanj, hkrati pa so zabavo, na kateri so vse povabljence preplavila čustva in so tekle tudi solze sreče in ganjenosti, izkoristile za obujanje skupnih spominov in krepitev njihovih vezi. Prijateljstvo Milene, Aide, Špele in Jasne je resnični navdih in dokaz, da prava prijateljstva trajajo večno, najraje pa imajo seveda srečanja, kjer se lahko sprostijo in uživajo v družbi druga druge.

N. S.

Foto: osebni arhiv Milene Novak

(milena frendice 1)

Aida Gajić, Milena Novak, Špela Jereb in Jasna Vale so dokaz, da pravo prijateljstvo lahko premaga vse ovire in prebrodi vse življenjske preizkušnje.

(milena frendice 2)

Voditeljica Milena Novak v družbi zakoncev Aide in Dragana Gajića. Rokometni zvezdnik je imel pred dnevi veliko in nepozabno zabavo ob slovesu od profesionalnega igranja rokometa.

***null***