Domače

Na obisku pri Nataliji Verboten

N.S.
24. 4. 2024, 14.03
Posodobljeno: 24. 4. 2024, 14.06
Deli članek:

On je prinesel prelep šopek cvetja, ona je poskrbela za mizo, polno dobrot in skupaj sta dokazala, da so tudi glasbeniki lahko prijatelji.

osebni arhiv
Slovenski slavček Damjan Murko je gostiteljico Natalijo Verboten kot pravi džentelmen presenetil z izjemnim šopkom rož in kar ni mogel prehvaliti slastnega kosila.

Nekateri se še spomnimo časov, ko je Damjan Murko pred več kot 20 leti začenjal kariero, ko še nihče prav zares ni verjel, da bo njegova pot tako dolga in uspešna. Po medijih so se širile govorice, da se je slavček prilepil na takrat izjemno znano in najpopularnejšo pevko Natalijo Verboten. Rumeni tisk je naredil svoje, pevca pa dokazala, kako zelo čas spremeni vse. »Lepo je videti, da znamo v življenju premikati meje. Meje iskrenosti, poguma pa tudi modrosti. Vsi dozorimo in vse se spremeni in vsi se spremenimo. Z Natalijo sva lani priredila tudi skupen koncert in občinstvo je bilo naravnost navdušeno. Tokat smo bili z družino povabljeni k Nataliji in njenemu možu Dejanu na kosilo. In lahko vam povem, da nista samo odlična gostitelja, ampak tudi izjemna človeka. Vesel sem, da se glasbeniki po vseh teh letih srečujemo, držimo skupaj, se spoštujemo. Včasih sem pogrešal več lojalnosti in spodbujanja konkurence. Danes pa je prav, da si med seboj pomagamo, svetujemo in se podpiramo,« nam je zaupal Damjan.