Domače

Poleti bo že tretjič očka

N.S.
4. 4. 2024, 11.10
Posodobljeno: 4. 4. 2024, 11.13
Deli članek:

Postavni plesalec, zvezdnik šova Zvezde plešejo in svetovni plesni prvak, te dni sije od ponosa in sreče, le redki pa vedo pravi razlog za to.

Arhiv Lady
Kristina in Miha Vodičar sta ponosna starša sinovoma Oskarju in Jakobu, letos poleti pa pričakujeta rojstvo tretjega otroka, katerega spol ostaja njuna skrivnost.

Potem ko sta 36-letni Miha Vodičar in njegova 33-letna žena Kristina jeseni leta 2019 prvič postala starša in se nato poleti leta 2021 razveselila še drugega otroka, bosta zaljubljena zakonca letos spet zibala, saj pričakujeta že tretjega otroka, kar sta uspešno skrivala do zdaj. Tako kot že pri prvem in drugem otroku tudi zdaj ekskluzivno razkrivamo veselo novico. Miha in Kristina sta ponosna starša dveh sinov, štiriletnega Oskarja in dveletnega Jakoba, ki bosta letos poleti postala starejša bratca. Kot smo izvedeli iz krogov blizu plesnega prvaka, naj bi tretji otrok na svet prijokal konec julija oziroma v začetku avgusta, česar pa se zakonca že zelo veselita. Mamici se nosečniški trebušček že pozna, ni pa znano, katerega spola bo tretji otrok. Spomnimo, že pri prvem in drugem otroku sta imeni sinov skrivala do poroda, menda pa bosta tokrat poskušala tudi spol otroka obdržati zase. Smo pa izvedeli zanimivost, da si je Kristina menda že od nekdaj želela tri otroke, saj tudi sama prihaja iz velike družine in ima dva starejša brata. Ali to morda pomeni, da se bosta Vodičarjeva letos poleti razveselila punčke? Pustimo se presenetiti, poletje je že tik pred vrati, Mihi in Kristini pa ob veseli novici pošiljamo čestitke iz uredništva Lady.