Domače

Od ljubezni se zvrti

Nejc Simšič
14. 2. 2024, 09.38
Posodobljeno: 14. 2. 2024, 09.59
Deli članek:

Naš letošnji Valentinov izbor zaljubljencev na slovenskem družabnem parketu, ki svoje ljubezni ne skrivajo in jo z veseljem delijo.

Arhiv Lady
Ana in Denis Avdić

Denis in Ana Avdić

Priljubljeni radijski voditelj in njegova soproga, šefinja radia BestFM, sta poročena devet let in imata dva sinova. Spoznala sta se kot najstnika v Kamniku, Denis pa je bil takrat popolno nasprotje tega, kar je danes. Bil je tih in miren. »Jaz sem naredila prvi korak. Takrat nisva postala par, temveč šele deset let pozneje, ampak simpatije so bile pa že takrat,« z nasmeškom priznava lepa gospa Avdić.

Iva Babić in Ivan Čuić

Arhiv Lady
Iva Babić in Ivan Čuić

Dramska igralka je nekaj let po koncu zakona spet srečna, saj je osvojila srce priljubljenega hrvaškega igralca Ivana Čuića, ki je slovenske gledalce očaral v uspešni seriji Botri. Do ušes zaljubljena igralca sta razpeta med Ljubljano in Zagrebom, a tisti, ki so jima blizu, povedo, da tako močne ljubezni že dolgo niso videli in da sta ustvarjena drug za drugega.

Jan Bučar in Eli Frelih

Arhiv Lady
Jan Bučar in Eli Frelih

Zabavni igralec je po nekaj letih samskega življenja pred dvema letoma spoznal mlajšo lepotico, ki jo številni poznajo kot izvrstno mojstrico tetovaž. Na razliko v letih se sploh ne ozirata, ampak raje uživata v romantičnih trenutkih. Vse pa zanima, ali je Jan že morda podlegel njenim rokam in nosi kakšen tatu, a tega podatka noče razkriti.

Nataša Barbara Gračner in Jernej Gašperin

Arhiv Lady
NataŠa Barbara Gračner in Jernej Gašperin

Da številke niso ovira, ko gre za pravo ljubezen, potrjujeta tudi večkrat nagrajena prvakinja ljubljanske Drame in 20 let mlajši igralec Mestnega gledališča ljubljanskega. Par sta že 10 let, zaljubila pa sta se med skupnim študijem predstave Gola, v kateri sta upodabljala ljubezenski par z 22-letno starostno razliko. Skupne trenutke raje obdržita zase, a vidi se, sta do ušes zaljubljena še danes.

Miha Guštin Gušti in Chantal

Glasbenik je bodočo soprogo Chantal Van Mourik spoznal kot najstnik med počitnicami na Hrvaškem. Zatem sta kar deset let ohranjala stike z dopisovanjem, saj je ona iz Nizozemske. Glasbenik svoje najstniške ljubezni tudi med odraščanjem ni pozabil, kar je tudi razlog, da je napisal pesem Črn tulipan, s katerim je pravzaprav simbolično opisal črnolaso dekle iz Nizozemske, ki jo je še vedno nosil v srcu. Filmska ljubezen, ki ni nikoli ugasnila, saj sta poroč

Arhiv Lady
Chantal in Miha Guštin
ena že 23 let.

Aleksandra in Luka Jezeršek

Ko ju kdo vpraša, kako se je začela njuna ljubezen, imata priznani chef in soproga nedvomno eno najbolj prisrčnih zgodb, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. »Žena me je peljala na pico v Šibenik, ki sicer ni bila neki kulinarični presežek. Jaz sem bil samski, moja žena prav tako. Bila je na jadranju s svojim očetom. Poslala mi je malce nespodobno vabilo, in sicer, ali si upam priti v Šibenik na jadranje. Na jadrnico sem odšel kot samski fant, nazaj pa s punco.«

Arhiv Lady
Aleksandra in Luka Jezeršek

Eva in Tomaž Kozlevčar

Arhiv Lady
Eva in Tomaž Kozlevčar

Glasbenik, avtor in »oče« glasbene senzacije Perpetuum Jazzile je srečno poročen že več kot 40 let. »Ko si poročen z glasbenikom, tudi če je tukaj doma, nimaš veliko od njega, kvečjemu kakšno pranje in likanje manj. (smeh) Tudi ljubosumje po vseh letih zakona ni več aktualno,« je v enem od intervjujev povedala Tomaževa soproga, s katero sta ponosna starša trem otrokom, sinovoma Ninu in Samu ter hčerki Kim.

Saša Lešnjek in Luka Poljanec

Arhiv Lady
Luka Poljanec in Saša Lešnjek

Po ločitvi od Alexa Volaska je mlada pevka z angelskim glasom spet našla srečo v ljubezni. Njeno srce že nekaj časa bije za postavnega mladeniča, s katerim se poznata iz šolskih klopi, po njeni ločitvi pa sta spet obudila stike in našla več skupnih točk – tudi ljubezen.

Nina Osenar in Dejan Kontrec

Arhiv Lady
Nina Osenar in Dejan Kontrec

Ljubezenska zgodba voditeljice in nekdanjega hokejista je bila lani označena za eno največjih pri nas, kar je Nina opisala tudi v svojem romanu. Po petletnem obdobju teme sta spet zasijala, se poročila in zdaj skupaj s sinom Marlonom nadaljujejo srečno življenje. Zgled mnogim!

Peter Poles in Nika Veger

S.R.
Nika Veger in Peter Poles

Vedno zabaven televizijski voditelj je nekoč veljal za sanjskega moškega, dokler ga pred skoraj 18 leti ni omrežila njegova izbranka, znana vplivnica, vizažistka in podpornica trajnostnega. Niki in Petru sta se v zvezi rodili dve hčerki, Amalja in Bela, njuna skupna strast pa so tudi potovanja.

Vid Valič in Valentina Zajtl

M24
Vid Valič in Valentina Zajtl

Priljubljeni stand up komik je po dolgem času skrivanja ljubezenskega življenja le razkril svojo lepo izbranko, plesalko in plesno učiteljico, s katero sta tudi ponosna starša hčerki, katere ime še vedno skrivata. Zaljubljena do ušes od prijateljev menda zadnje čase dobivata vroče vprašanje – kdaj bo poroka? Pustimo se presenetiti …