Domače

Legendarni Nini: Poznanstvo, ki traja že skoraj 20 let

N.S.
19. 1. 2024, 07.27
Posodobljeno: 19. 1. 2024, 12.01
Deli članek:

Prva se je vrsto let sprehajala po modnih pistah, druga še vedno pleše po glasbenih odrih, obe pa sta veseli vsakokrat, ko se srečata.

Sašo Radej
Dve legendarni Nini: Nina Gazibara in Nina Badrić. Njuno poznanstvo in obojestranska naklonjenost trajata že skoraj 20 let.

Ko je priljubljena hrvaška pevka Nina Badrić pred kratkim nastopila na koncertu v Ljubljani, smo v VIP-prostoru srečali tudi legendarno manekenko Nino Gazibara in bili priča, kako je pevka znani Slovenki stekla v objem. Nedavno srečanje dveh legendarnih Nin nam je razložila naša 73-letna manekenka, katere prepoznavnost je segala po celotnem Balkanu. »Moja Nina! Najino poznanstvo traja že skoraj dvajset let, odkar sva se prvič spoznali. Nikoli ne bom pozabila najinega srečanja, ko je imela Nina prvi koncert pri nas v mali dvorani v Kranju. Sama obožujem njene pesmi, zato sem šla na koncert, ampak sem se postavila malo bolj ob stran, da sem lahko v miru pela in plesala. Ko me je Nina zagledala z odra, je v mikrofon rekla: 'Glej, glej, vidim, da je na koncertu tudi Nina Gazibara!' Potem sem kar malo zardela. (smeh) Nisem vajena, da bi me mlajše generacije tako dobro poznale. Ona je namreč generacija mojega sina, ki je le leto mlajši od nje. Očitno sva spremljali druga drugo že leta,« razkriva naša Nina, ki je pozneje z Nino imela tudi nekaj intervjujev. »V svoji modni oddaji Sijaj sem jo intervjuvala trikrat, prvi intervju je bil pred njenim koncertom v Kongu, dobila sem njeno številko in poklicala, srečali sva se in klepetali še v živo. Od takrat naprej se spremljava in pozdraviva v živo, ko je le mogoče, saj grem skoraj na vsak njen koncert. Vedno sva veseli druga druge, sama mi z odra vedno pomaha in pošlje poljub. Obožujem jo! Tudi na koncertu v Ljubljani sva se dobili in poklepetali, vedno si vzame čas zame, kar res cenim in jo še bolj obožujem,« je samo za Lady povedala navdušena Nina. Jasno je, da sta obe Nini dosegli izjemne uspehe v svojih karierah in ostali zvesti svojim vrednotam skozi leta.