Domače

Aprila pričakuje prvega otroka

N.S.
12. 1. 2024, 07.38
Deli članek:

V uredništvu Lady smo vedno veseli dobrih novic, sploh ko gre za zvezdniške naraščaje. In kdo bo zibal čez dobra dva meseca?

Osebni arhiv
Naš košarkarski reprezentant Gregor Hrovat se je julija poročil s svojo izbranko Kajo, s katero sta zdaj sporočila veselo novico.

Veselo novico je razkril tudi 29-letni član slovenske košarkarske reprezentance Gregor Hrovat, ki je na športnem parketu že dokazal vrhunski talent, zdaj pa se pripravlja, da bo čez dobre tri mesece prevzel vlogo novopečenega očka. Simpatični Koprčan in njegova žena Kaja Voglar Hrovat, s katero sta si lani poleti izmenjala poročne zaobljube in se odločila za skupno pot, bosta letos prvič postala starša. Za zakonca Hrovat so bili več kot očitno usodni medeni tedni na eksotičnih Sejšelih, kjer sta se predala romantiki ob turkiznem morju, kar pomeni, da uvrstitev na svetovno prvenstvo za Gregorja ni bila edina zmaga minulega leta, saj je izvedel tudi, da bo postal očka. »Imela sva malo skrivnost. Dojenček Hrovat prihaja leta 2024,« sta zaljubljeni športnik in njegova izbranka sporočila prijateljem in razkrila, da prvega otroka pričakujeta že aprila. Čestitke ob veseli novici voščimo tudi iz uredništva Lady.