Domače

Luka Janežič prvič pokazal punco Lizo

N. K.
22. 10. 2023, 07.12
Posodobljeno: 22. 10. 2023, 07.41
Deli članek:

Srce našega odličnega atleta je že nekaj časa oddano, in sicer ga je osvojila lepa dolgolaska Liza, ki nam jo je zdaj končno tudi predstavil.

Osebni arhiv
luka janezic

Za našim odličnim atletom Luko Janežičem je daljše uspešno okrevanje po poškodbi ahilove tetive: »Počasi, a vztrajno se vračam v staro formo. Rehabilitacija je bila dolga in naporna, zdaj sem že sposoben tekmovati, vendar me čaka še veliko treninga do vrhunskih rezultatov. Cilj je jasen: moje tretje olimpijske igre v Parizu naslednje leto.« Uspešno se je torej vrnil na atletske steze, srečen pa je tudi zasebno. Nedavno se je poročila njegova sestra dvojčica Lara. Luka je bil njena poročna priča. Tudi Lara je nekoč trenirala atletiko, med študijem pa je prekinila z aktivno atletiko in se temeljiteje posvetila študijskemu gradivu. Danes ima skupaj z možem kineziološki center v Domžalah StartFit, kjer se ukvarjajo z rehabilitacijo, fizioterapijo in vadbo. Luka nam je zaupal: »Z Laro sva si že od nekdaj zelo blizu. Veliko si poveva, zaupava in zelo se imava rada.« Nič čudnega torej, da je na poroki nastopil v vlogi priče in sestri pomagal tudi pri organizaciji.

Poroka je potekala na Posestvu Frjan nad Polhovim Gradcem, imeli so okoli sto svatov, za glasbo pa je poskrbela skupina Proper. Zaplesal je tudi Luka skupaj s punco Lizo, na vprašanje, ali tudi sam razmišlja o poroki, pa je odgovoril: »Meni je poroka zelo lep in čustven dogodek. V prihodnosti se vidim tudi na svoji, vendar ko bo čas za to.«

Osebni arhiv
Luka in Liza (skrajno desno) skupaj z družino Lukove sestre dvojčice Lare