Domače

Preživel svojo fantovščino

J.U.
10. 5. 2023, 08.12
Posodobljeno: 10. 5. 2023, 08.16
Deli članek:

Pevec in kitarist priljubljenih skupin je pred kratkim kar malo obžaloval, da ima toliko prijateljev, saj so si ga le-ti med njegovo fantovščino dobro privoščili.

osebni arhiv
Samo Kališnik se je po prvem presenečenju, ki so mu ga pripravili njegovi prijatelji, hitro vživel v vlogo bodočega ženina.

Pred dnevi je bilo v središču Kamnika zelo veselo. Prava veselica, za katero mimoidoči najprej sploh niso vedeli vzroka, a se je na hitro razvedelo, da so pripravili fantovščino izjemnemu glasbeniku Samu Kališniku. Ta je član kar treh glasbenih zasedb – Kvatropircev, Fehtarjev in Ognjenih muzikantov – in vse tri zasedbe so na trgu v Kamniku pripravile pravi koncert za mimoidoče, ki so se v pol ure tako namnožili, da je bilo videti, kot da gre za čisto pravo veselico. 

Na fantovščini je bil tudi Martin Vodlan, vodja Ansambla Viharnik, kjer si je Samo Kališnik pred leti nabiral prve glasbene kilometre. Uroš Steklasa pa je s Kališnikom nastopal v zasedbi Ognjeni muzikanti. Bodoči ženin je za simpatično potegavščino svojih glasbenih kolegov izvedel kar z velikih plakatov, ki jih je našel za cesto. Zdaj pa komaj čaka, da se s svojo Jasmino Šmarčan poročita. Bodočima mladoporočencema želimo na njuni poti vso srečo!