Domače

Z dojenčkom prvič na letalo

B.M.
27. 4. 2023, 08.20
Deli članek:

Novopečena mamica se je s trimesečnim sinom in partnerjem pravkar vrnila s prvega skupnega potovanja. Malček je pot z letalom do Egipta odlično prenesel.

osebni arhiv
patricia pangersic

Novopečena mamica Patricia Pangeršič je zagotovo ena najbolj aktivnih mamic, saj se ji od februarja, ko je rodila sinka Taia, ves čas nekaj dogaja. Od tega, da pripravlja že okroglo Fit akademijo 10, do tega, da potuje. In ne na kakšen izlet čez mejo, ampak kar v daljni Egipt. Potovanje je bilo namreč skupno darilo najboljši prijateljici od partnerjeve mame. »V Hurgado se nas je odpravilo kar 11. Z družbo smo iskali eno super lokacijo, ki ogromno ponuja in je hkrati še vseeno cenovno ugodna. Ker sva bila midva dve leti nazaj že v Egiptu in sva bila zelo zadovoljna, smo se odločili, da se odpravimo tja,« zaupa Patricia in doda, da je mali Tai pot z letalom odlično prestal. Večino poti je prespal in opazoval vse naokrog. »Sicer pa je bil tam veliko bolj priden, kot doma. Prvi dan je bil malo jokav, saj se je tudi on privajal na novo okolje, potem pa je bil izjemno priden. Najbolj naju je presenetilo to, da je zaspal okrog sedme ure in spal vse do dveh oziroma treh ponoči. Doma o čem takem lahko le sanjava,« iskreno pove mamica.

Njihovi dnevi so potekali zelo sproščeno, kot se za tak dopust tudi spodobi. »Običajno smo kar hitro vstali, šli na zajtrk in nato na plažo oziroma na bazen. Tam smo preživeli večino dneva, veliko smo se sprehajali, saj je bil resort ogromen, ter seveda posedali v različnih hotelskih barih,« se zasmeji Patricia, ki že odšteva dneve do poletnega dopusta v juliju. »Tudi letos bomo poletje preživeli na hrvaški obali. V drugi polovici leta, mogoče kakšen oktober ali november, pa se zopet odpravimo nekam z letalom. Kam, pa še ne vemo.«

osebni arhiv
patricia pangersicSkoraj trimesečni Tai je v vročem Egiptu užival.