Domače

Preskočil bo velikonočni zajtrk pri tašči

N.S.
7. 4. 2023, 07.10
Deli članek:

Znanec glasbenih odrov bo svojo drago osrečil z romantičnim potovanjem na toplo, pa čeprav bo morda tvegal taščino jezo.

arhiv Lady
Miki Vlahovič se bo letos spretno izognil tradicionalnemu velikonočnemu zajtrku pri tašči, saj bo ženo Petro odpeljal na sončno Mallorco.

Velikonočni prazniki prinašajo takšne in drugačne družinske tradicije pri mnogih družinah, z eno od svojih se lahko pohvali tudi zabavni glasbenik Miki Vlahovič. »Naša družinska velikonočna tradicija je obilen zajtrk pri moji čudoviti tašči, ki nam vedno pripravi obilico pirhov, večino od njih razbijemo na glavi tistega, ki sedi zraven tebe. Nikoli ne veš, kdo te bo za zajtrk napadel s trdo kuhanim jajcem,« v smehu razkriva Miki, ki pravi, da so za mizo takrat obvezne tudi dobrote, kot so šunka, svež hren in tople žemljice. Ker pa Miki ve, kaj ga na ta dan čaka, se bo letos iznajdljivo izognil tradicionalnemu 'napadu jajc', kot temu pravi sam. »Lahko vam že zdaj povem, da bo letos za veliko noč drugače. Sam namreč dobim vsako leto veliko jajc v glavo, zato bom ženo Petro odpeljal na prelepo Mallorco, kjer bova uživala. To pa samo zato, da me ne bodo po glavi napadali z jajci,« še pravi priljubljeni glasbenik.