Domače

Ker ni kon'c, dokler ni kon'c!

E.J.
1. 4. 2023, 11.18
Posodobljeno: 1. 4. 2023, 11.22
Deli članek:

Veljajo za prave 'čvekice', saj jim nikoli ne zmanjka tem za pogovore. Le kaj je tisto, o čemer si imajo toliko za povedati?

osebni arhiv
Tudi če imajo Dinamitke različne poglede na stvari, se znajo pogovoriti, si prisluhniti in se tudi prilagoditi.

Neprekosljive Dinamitke so vse odlične pevke, ki se veselijo nastopov, ki jih je prinesla pomlad: letos so namreč oživili muzikal Mamma Mia!, zato ker »ni kon'c, dokler ni kon'c«, okrepile so svoj bend in se pridružile redu malih sester, muzikalu Nune v akciji, kjer nastopajo skupaj z Gojmirjem Lešnjakom - Gojcem, Marjanom Buntičem in Leo Bartha Pesek. »Biti del reda malih sester, voziti in popravljati naš kombi, prepevati, plesati, se smejati in biti ves čas v akciji s preostalimi nunami je nekaj najbolj luštnega,« nam je povedala vedno nasmejana Alenka Godec, ki z Damjano Golavšek in Simono Vodopivec prepeva že od študentskih let.

Pa jih povezuje še kaj poleg glasbe, da so tako dolgo prijateljice in sodelavke? »Smeha je na pretek, ta pa je najboljši kazalec, da se druga ob drugi počutimo dobro, sproščeno in neobremenjeno. Tudi osebnostno smo na isti valovni dolžini. A tudi, ko in če imamo različne poglede na stvari, se znamo pogovoriti, si prisluhniti in se tudi prilagoditi.« To je modrost, ki jo sicer prinese starost, se še zahihita Alenka.