Balkan

Slovenci ste ljudje z velikim srcem!

Karmen Špacapan
3. 2. 2017, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pevec skupine Vigor Mario Roth je topla, izjemna oseba z nalezljivim nasmeškom in nepopisnim seksapilom, ki se najbolj izrazi na odru.

Promo foto
Glasbeniki pravijo, da bi bilo žalostno, če ne bi v vseh teh letih postali najboljši prijatelji.

In nobenega dvoma ni, da bo 3. marca s kolegi iz skupine razvnel obiskovalce in predvsem obiskovalke velikega Aktualovega spektakla.

Skupaj igrate že veliko časa. Kako to, da se je veliki bum zgodil le pred nekaj leti?

Nič v življenju se ne zgodi po naključju in čez noč. To, kar se pripeti čez noč, čez noč tudi mine. Vsakdo lahko zaživi svoje sanje, vendar mora biti vztrajen in ne sme izgubiti želje za dosego svojih ciljev. Ljudje prevečkrat odnehajo, ker mislijo, da jim ne gre. VSE se da. Življenje nas postavlja na preizkušnje in vsak od nas lahko izbira: boš vzel volan svojega življenja v svoje roke in boš življenje spremenil ali boš padel in odnehal, ker je vedno veliko tistih, ki pričakujejo tvoj padec. Mi smo volan življenja vzeli v roke.

Prihajate iz Osijeka, slavonskega bisera. Kako tam gledajo na vas? Vas imajo za navadne meščane ali zvezdnike?

V zadnjih letih so se razmere spremenile, ker nas zdaj res vsi prepoznajo. Ne morem reči, da tega nisem pričakoval. Glede na naš poklic je to nekaj naravnega. No, vseeno pa se še vedno lahko umirjeno sprehajamo po mestu, ne da bi se bali, da bi nas kdo povlekel za lase, na primer.

Več v tiskanih Zvezdah (št.5/2017)