Zgodbe

Živa voda Igorja Sajovica

Jana
24. 8. 2011, 13.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Gospod Igor Sajovic, sicer diplomirani inženir, ima več kot štirideset izumov, a naravnost življenjskega pomena je nastavek za pipo Revitan, s katerim se voda spremeni v živo!

Najprej sem opazila lepe, zdrave in popolnoma bele lase Igorja Sajovica, diplomiranega strojnega inženirja, ki ima patentiranih več kot štirideset izumov, a sem takoj odmahnila z roko, češ dobri geni. Nato sem izvrtala, da ima izumitelj žive vode, krepek moški bistrih oči in uma, šestinosemdeset let – in me je skoraj zadela kap, saj sem mu jih prisodila precej manj. In šele na koncu zares dolgega in izčrpnega pogovora sem izvedela, podkrepljeno z ogledom starih fotografij, da so mu zdravi lasje zrasli prek zelo zredčenih las, ponekod celo pleše, po vztrajnem uživanju žive vode in umivanju z njo. Kar ni najpomembnejši učinek žive vode, je pa, poleg mladostnega videza, najbolj opazen!

Prosim, razložite mi, kaj je revitalizator vode Revitan? Po vsem, kar sem prebrala, se sliši, kot da je neki čudež, a gre verjetno za fiziko.
Čudežev ni. Čudeži so za tistega, ki ne obvlada fizike in fizikalnih pojavov in zakonitosti, ki jih preprost človek ne zna sestaviti skupaj. Če tega ne zna, je zanj, jasno, to čudež. Čisto preprosto, za prebivalca ob Amazonki je razlaga o letalu čudež.
Kaj je Revitan?Vse na svetu, tudi matematika in fizika, je filozofija: če ni ničesar, je treba o tem začeti premišljevati, kar premišljuješ, se mora dokazovati, dokazuje pa se z aksiomsko matematiko. Da prideš do revitalizirane vode, je treba torej prehoditi dolgo pot s to filozofijo: sam sem začel hoditi po njej leta 1944, ko sem začel razmišljati o stvarstvu, duhovnosti, o tem, kaj je božje in kaj je materija. Leto pozneje sem naletel na na knjigo Nobelovega nagrajenca dr. Alexisa Carrella o tem, kaj je človeško telo: dokazal je, da je celica večna, in sicer tako, da je obdržal celice kurjega srca pri življenju trideset let z »lurdsko vodo« – torej z živo vodo in hrano. No, začel sem študirati ter premišljevati kot fizik. V desetletjih ukvarjanja z vodo, ki je ena najbolj čudežnih stvaritev, kar jih je (brez nje ni začetka življenja in življenja samega), sem marsikaj spoznal (sledi dolga razlaga z risanjem o osnovah fizike, elektronih, delovanju, učinkovanjih …)
Kaj je živa voda?
Če je celica zdrava, je organ zdrav, če so organi zdravi, je zdravo telo. Voda pomeni šestdeset ali sedemdeset odstotkov telesne teže človeka, za normalno delovanje organizma je treba na dan popiti do tri litre vode. Znanost govori, da vesolje harmonično niha, po svoji sestavi je voda dvopolni kristal, ki ima lastno nihanje. Pred desettisočletji je bilo lastno nihanje vseh izvirskih voda veliko močnejše, govorim o tako imenovani živi vodi, turbulencah, mineralih. Do danes je to nihanje zaradi bioloških, kemičnih in fizičnih posegov človeka v naravo zelo oslabelo in tudi kakovost vode iz pipe je dodatno kemično, biološko in nihajno onesnažena – govorimo o tako imenovani mrtvi vodi.
Kako deluje vaš revitalizator vode, nastavek za na pipo Revitan, kako ustvarite živo vodo?
Z njim oživimo mrtvo vodo. Glavna je turbulenca, imeti je treba tudi frekvenčnik. Torej: nastavek Revitan (mikropipica) je posebno oblikovana kovinska cev z notranjo dvojno zaključeno spiralo in z vgrajenim frekvenčnim generatorjem. Z nastavkom Revitan mrtvo vodo oživimo, revitaliziramo jo v živo, za telo je to zdrava voda, v kateri je tudi bioenergija.
Kdaj ste izumili to napravo?
To napravo, ki ni bila takšna, kot je današnja, sem izumil pred petinštiridesetimi leti. Ko sem jo naredil, sem bil prepričan, da sem nekaj iznašel. Mamo sem prosil za pokvarjen, sivo zelen kos mesa in ga začel polivati z vodo. Ne znam vam povedati, kakšen občutek je bil to, lepši, kot ko sem dobil prvi avto, takšno veselje! Bakterije, virusi, paraziti, vse to je voda uničila. Nato sem ponovil poskus še z zdravim mesom – a ni bilo v redu, voda je uničevala tudi zdrave celice. Tako žalosten sem bil, a pot se je pokazala: pred petindvajsetimi leti sem že imel napravice, ki so delovale, in sem prijateljem lahko dajal živo vodo. Dobival sem dobre povratne informacije, pa sem po delu doma in v tujini odločil, da bom svoj kapital vložil v raziskave naprave za živo vodo. V inštitutu …
Katerem?
V mojem inštitutu FAIN, kajti marsikje drugje jih zanima le atomska energija pa energija za pogon avtomobilov, ki se jih da takoj prodajati. Kdo pa bo prodajal vodo? No, začel sem delati, dobival lepe rezultate, zdravih celic voda ne napada, in prišel tako daleč, da imam dokaze z Inštituta za varovanje zdravja, da moja živa voda uničuje vse patogene bakterije in viruse in da celo razkraja antracit – torej pesticide.
To je zelo pomembno.
Če je moja teorija pravilna in ustreza zakonitostim, ki veljajo v vesolju, učinkuje živa voda na vsako materijo, tudi na mrtvo. Z ruskega inštituta, ki je naredil raziskavo, so nam sporočili, da je beton, ki ga delajo z Revitalovo vodo, trideset odstotkov bolj elastičen in trdnejši v osemindvajsetih dneh – v prvih dveh dneh pa je beton bolj plastičen. Raziskavo so naredili brezplačno, ker jih je zanimalo, do mene so se obnašali zelo pošteno. Videl sem, da imam prav, drugih pa nimam namena prepričevati, ker potrebujem mir. Doma se ne kregamo: če se kosilo zažge, pojemo zažganega, a kregamo se ne.
Po tem, ko sem si pri vas pod nadzorom z vašo vodo očistila nos, sinuse in obraz, kot svetujete, nisem obrisala, lahko rečem, da je moja koža mehkejša.
Ne, ne, to so samo zunanje posledice, a to ni pomembno, pomembna je notranjost. Zunanje organe se precej lahko celi, notranje organe je teže. Ta voda ni nobeno zdravilo, je samo čistilo celic. Da vam to pojasnim, vam moram spet narisati celico (in sledi razlaga, predolga za objavo). Prosti radikal je energijsko škodljiva materija: če pride v celico, ukrade, torej nacionalizira elektrone, in jih da sebi, celica hoče uničiti prosti radikal. Živa voda je energijsko okrepljena z elektroni, celo s presežkom elektronov: ti elektroni nadomestijo elektrone v jedru celice, ta se pa nasiti z energijo. To je tudi moj pojem o bolezni, razumete?

Več v Jani

tekst: MIŠA ČERMAK, foto: ŠIMEN ZUPANČIČ