Nasveti

Obleka do tal

P.J.
7. 8. 2010, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Kulten poletni kos. Zgledujte se globalno in telo varujte izzivalno - prekriti od vrha do tal.

Obleka do tal. Kulten poletni kos. Zgledujte se globalno in telo varujte izzivalno –  prekriti od vrha do tal.

 

Dolžine do tal so zahtevne, ker prekrivajo telo v celoti, in v trenutku učinkujejo brezoblično in vrečasto. Kadar so krojene preprosto in govorijo s kontrasti, pritegnejo pogled in dosežejo namen. Preprosta obleka kriči po kičastih poletnih dodatkih.


Lahko je staromodna ali izziv. Naj ne bo dvorjanska, niti damska, kaj šele podeželska. V tenkih poletnih materialih bo žensko spremenila v boginjo.
 


Srajčne obleke so z navpično linijo gumbov, ki polepša telo, in razkritim telesom absolutne poletne zmagovalke. S preprostimi rezi sedejo na vitko ali zaobljeno telo, dodatki te ali drugačne sorte pa jih naredijo neskončno vsestranske. S plaže v pisarno in nazaj.   


Poletna eleganca je čista in zadržana. Sproščena postane z zelo ženskimi poudarki, bleščečo harmonijo oblike in barve ter z dodatki, ki so nalašč koketni. 


Minimalizem je najpreprostejši način, kako telesu ne glede na številko in obliko – nadeti šik. Videz ne bo punčkast, a z lahkoto večeren in s pravilno izbranimi dodatki poletno sproščen.