Zdravje

Vnesite svež veter med rjuhe

Mira Ćirović
19. 7. 2014, 19.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Poletje je pravi čas za popestritev utečenega spolnega življenja. Bodite drzni, erotično doživljanje potisnite čez mejo in odkrijte nove razsežnosti čutnih naslad.

Thinkstock

Prekršite tabuje

Samozadovoljevanje. Upajte si in ga zapeljite s samozadovoljevanjem. Vroči pogledi na vaše pregreto telo se bodo za dolgo usidrali v njegovo domišljijo.

Analni seks. Tako za ženske kot za moške analni seks predstavlja svojevrsten tabu. Je hudobnejši, bolj umazan od vaginalnega, a dejstvo, da ga prakticirajo samo tisti najbolj vzdržljivi, željni avantur, je lahko še toliko bolj vznemirjajoče. Za začetek se prepustite dotikom, poljubom, igri s prsti …

Fetiš. Nekateri fetiši so manj opazni, drugi izrazitejši, imamo pa jih skorajda vsi. Fetiši seksu podarijo nekaj več in prinesejo dodaten spolni užitek. Seks je navsezadnje igra, v kateri so novosti in eksperimentiranje vedno dobrodošli.

Erotični filmi. Vnaprej razjasnita, kaj vama je všeč in kaj ne. Pri gledanju potrebujeta le daljinski upravljavec, da lahko preskočita tiste dele, ki vaju motijo, in slaboumne dialoge, ali pa se večkrat vrneta k delu, ki vaju posebno vzburja.