Zanimivosti

Preobrazba: Pomladno prebujena Vanja

Mateja Špiranec / revija Bodi zdrava
11. 3. 2024, 17.00
Deli članek:

Kako lepa prva pomladanska preobrazba nam je uspela! Končna ocena vseh nas je bila – odlično. S tem da pri naših preobrazbah ne uporabljamo nerealnih filtrov, ampak zgolj prava ličila za izbran obraz in čudovito energijo, ki ustvari to, kar lahko vidite pred sabo.

Slađan Ljubojević
Vanja prej in potem

Bi rekli, da naša bralka Vanja šteje 54 let, ko pogledate njeno fotografijo po preobrazbi vizažistke Jane Oblak? Skorajda težko, kajne? Tudi mi ne. In Vanja, ki se nam rada večkrat pridruži tudi na dogodku Vikend doživetij, je bila z Janinim delom zelo zadovoljna. Predvsem pa se je, kot nam je povedala sama, naučila novih načinov oziroma tehnik ličenja, ki jih bo lahko sama preizkušala doma. Vse izdelke, ki so bili uporabljeni v preobrazbi, je Vanji, tako kot vsem našim bralkam, ki sodelujejo v preobrazbi, dm Slovenija podaril. Kako je ličenje potekalo, pa si oglejte v videoprispevku na naši FB-strani. Vsa ličila, ki jih je uporabila dm-ova vizažistka Jana Oblak, so zbrana tudi tukaj.

Slađan Ljubojević
Vanja prej

Slađan Ljubojević
Vanja potem

Videozgodbe prekrasne preobrazbe si lahko pogledate spodaj.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.