Zanimivosti

Ste že odkrili novo postajališče Barje?

Oglasno sporočilo
19. 1. 2024, 15.12
Posodobljeno: 7. 2. 2024, 11.54
Deli članek:

Tam vas na Petrolu pričakuje najboljši postanek na poti, s hudo kulinarično ponudbo in popolno izbiro goriv. Ter super ekipo prodajalcev, ki bo poskrbela za vedno odličen obisk.

Petrol
Vitranc Ekspres se bo na poti ustavil tudi na Petrolu

V začetku poletja 2023 so pri Petrolu začeli preoblikovati svoji prodajni mesti Barje – sever in Barje – jug. S premišljenim pristopom so ju porušili do temeljev in ponovno zgradili v najnaprednejšem formatu, pri tem pa so sledili najnovejšim energetsko učinkovitim in okolju prijaznim smernicam.

Po petmesečni obsežni rekonstrukciji sta zdaj na voljo dve povsem novi prodajni mesti Petrol na Barju, ki vabita obiskovalce z NAJBOLJŠIM postankom na poti, VRHUNSKO kulinarično ponudbo, ODLIČNO ekipo prodajalcev, IZJEMNO izbiro goriv ter ULTRA zmogljivimi električnimi polnilnicami.

Sodoben bencinski servis, ki je pripravljen na prihodnost

Ob avtocesti vas pričakuje impresivna nadstrešnica, ki pokriva 1300 kvadratnih metrov, pod njo pa najdete 48 točilnih mest z več kot 90 točilnimi ročicami za vsa goriva Q Max. Med njimi je tudi Q Max LPG avtoplin in Adblue, kmalu pa bo na voljo tudi stisnjen zemeljski plin (CNG), prvič na Petrolu!

Zasnova in gradnja Barja sta potekali z mislijo na prihodnost. V neposredni bližini polnilnega parka je namreč prostor, kjer se bodo lahko umestili novi energenti – LNG in vodik, prostor pa je tudi za postavitev zmogljivih baterijskih hranilnikov.

Na Petrolu so mislili tudi na voznike električnih vozil, ki lahko svoje vozilo napolnijo na treh ultra hitrih e-polnilnicah pod nadstrešnico. Energijo za polnjenje bodo kmalu pridobivali iz sončnih panelov, nameščenih na strehi prodajnega mesta.

Ponudba na poti, ki ji ni para

Če se znajdete lačni in na poti, je Barje odlična izbira. Poleg raznolikih dobrot iz prodajnih polic in sveže hrane Fresh lahko želodce napolnie tudi s ponudbo Marche in McDonald's. Več kot 270 sedežev, tako zunaj kot znotraj, vam omogoča, da svoj obrok mirno pojeste.

V notranjosti skoraj 1000 kvadratnih metrov velikega prodajnega prostora lahko izbirate med več kot 1400 izdelki in storitvami, ob tem pa vam stoji ob strani prijazna ekipa 17 izkušenih prodajalcev in študentov, ki bo vaš obisk naredila še bolj prijeten.

Vrhunec doživetja v Petrolu na Barju pa so trenutno tudi različne prodajne akcije, degustacije in posebne ponudbe, ki so jih pripravili za vse obiskovalce ob otvoritvi Barja. Ustavite se kaj!