VIDEO

Nepozabni rojstni dan Mihe Deželaka na Kopah

R.T.
14. 2. 2023, 13.46
Posodobljeno: 14. 2. 2023, 14.25
Deli članek:

Na čudovit sončen valentinov dan praznuje rojstni dan voditelj na Radiu 1, Miha Deželak. Zato se je ekipa Denis Avdić Showa odločila, da bodo sodelavca presenetili s praznovanjem na njemu tako ljubih Kopah!

Darja Štravs Tisu
Vidno ganjeni Miha je ostal brez besed.

Ta kraj mu je izredno pri srcu, zato se novopečeni 49. letnik z veseljem vrača tja, kjer uživa na belih strminah. A še preden se je lahko spustil po smučišču, so ga Denis Avdić, Jana Morelj in Lara Tošić zasuli s presenečenji in darili. Poklonili so mu steklenico viskija, zapeljive črne spodnjice in celo listek za Eurojackpot.

A presenečenjem kar ni bilo videti konca. Prišel je tudi lastnik in direktor Gorsko turističnega centra Kope Boštjan Paradiž in Deželaku poklonil bon BOOM VIKEND na Kopah – idealen družinski paket, ki združuje vse elemente za odličen smučarski oddih. In ker so Deželak in njegova družina veliki navdušenci smučanja, se je tega darila še kako razveselil.

»Hvala vam ekipa, komaj čakam! Imam sveže nabrušene dilce, to bo letelo. Letos mi paše smučat, še bolj kot pretekla leta. Ko prideš v ta leta, še bolj ceniš naravo,« je povedal Deželak, ki je bil deležen še enega presenečenja. Gospod Paradiž mu je prinesel plaketo, na kateri je pisalo, da je Miha Deželak postal častni občan Kop.

»Zaradi tvoje humanitarne note, ki jo izvajaš na vseh področjih, zaradi vseh dejanj, ki jih je opisal Denis in predvsem zaradi tega, ker si dober dec, ti dajem ta častni naziv. Si prvi častni občan Kop,« je povedal.

Vidno ganjeni Miha je ostal brez besed in s cmokom v grlu dejal, da je to res velika čast. Z veseljem bo nosil ta naziv tako po Sloveniji in širše. Za slasten zaključek razigranega jutra pa sta jih pričakala še rojstnodnevna torta in šampanjec, da so vsi skupaj nazdravili na Deželakovih 49 let.