Odlično sta se ujela

Nenavaden par: med njima je pol metra razlike

M. T. V.
14. 11. 2022, 15.28
Posodobljeno: 14. 11. 2022, 15.37
Deli članek:

Ona je visoka meter in pol, on pa dva metra, a ju tako velika razlika v višini niti najmanj ne moti, čeprav drugi osuplo gledajo za njima in se sprašujejo predvsem, kako to vpliva na njune igrice pod rjuhami.

Instagram
On ima dva metra, ona meter in pol ...

Brooke Dostillo in Dylan Painter sta se spoznala preko aplikacije za zmenke in se odlično ujela, a ob srečanju v živo ugotovila, da je med njima vsaj ena velika (ali raje visoka) razlika. Ona v višino meri 1,5 metra, medtem ko je on, profesionalni košarkar, visok dobra dva metra!

A ju to ni ustavilo, čeprav je bil prvi poljub malce neroden. Zdaj sta skupaj že skoraj tri leta in pravita, da ju razlika v višini sploh ne moti. »Nasprotja se privlačijo,« v smehu potrdita. »Jaz sem tako majhna, da se mi vsi zdijo visoki, Dylan pa je tako visok, da so zanj vsi nizki – zato razlika za naju nima nobenega pomena. Bolj so šokirani drugi,« pravi Brooke.

Par, ki trenutno živi v Nemčiji, kjer Dylan igra za moštvo Trier Gladiators, pogosto preko družbenih omrežij dobiva tudi vprašanja, kako razlika v višini vpliva na njune intimne zadeve. »Zanima jih, kako to deluje pod rjuhami – ampak v resnici to ne igra nobene vloge. Je pa zabavno, ko naju o tem sprašujejo,« se smeji.