Zanimivosti

Morske vile Janševih prijateljev z jahte: milijonski luksuz zdravstvenih dobaviteljev Boža in Diane Dimnik ter Andreja Marčiča pri Umagu

Oglasno sporočilo
14. 11. 2022, 13.14
Posodobljeno: 14. 11. 2022, 13.15
Deli članek:

Lepo je biti dobavitelj javnemu zdravstvu v Sloveniji, saj praktično ni podjetja, ki pri tem ne bi ustvarjalo visokega dobička.

Ta se preliva tudi v prestižne nepremičnine ob morju. Razkrivamo vile Andreja Marčiča, Boža Dimnika in Diane Dimnik na elitni lokaciji pri Umagu.

Marčič je tisti dobavitelj, ki je na svoji jahti gostil zdravstvenega lobista Boža Dimnika in nekdanjega premierja Janeza Janšo. Koliko so po ocenah poznavalca trga nepremičnin vredne vile Marčiča ter Boža Dimnika in njegove hčere Diane Dimnik. Kaj je ključno, kar cene nepremičninskih morskih biserov dviga v nebo. Katere okoliščine vplivajo na to. Objavljamo ekskluzivne fotografije omenjenih vil, ki so samevale v pričakovanju zime. Odkrivamo, v kateri srednjeveški palači v Istri na Hrvaškem ima Marčič deset turističnih apartmajev.

https://reporter.si/clanek/slovenija/morske-vile-jansevih-prijateljev-z-jahte-milijonski-luksuz-zdravstvenih-dobaviteljev-boza-in-diane-dimnik-ter-andreja-marcica-pri-umagu-1006937

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24