Zanimivosti

Sodelujte in zadenite vstopnice za SEJEM NARAVA-ZDRAVJE

Oglasno sporočilo
1. 9. 2022, 15.00
Posodobljeno: 7. 9. 2022, 14.33
Deli članek:

Živahna prireditev za zdrav življenjski slog bo na Gospodarskem razstavišču od petka, 9. do sobote, 10. septembra, od 9. do 19. ure in v nedeljo, 11. septembra od 9. do 17. ure.

Pripravili smo nagradno igro, kjer lahko zadenete brezplačne vstopnice.

Za sodelovanje je potrebno do 05.09.2022 odgovoriti  na nagradno vprašanje.

Na voljo imamo 5 x 2 vstopnici.

Tudi letos bo v ospredju zdrava, lokalno pridelana in sveža hrana.Na sejmu boste lahko okušali domače sire, jogurte, med, sadje in zelenjavo ali brezglutenske palačinke. Brezplačno vam bodo izmerili krvni sladkor, holesterol, gleženjski indeks idr., na razstavnem prostoru Rdečega križa Slovenije pa še krvno skupino.

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenci so: 

Brigita Mikša
Matija Božič
Danica Miklavčič
Mojca Vreček
Darko Kastelic

Vsem nagrajencem čestitamo.

Na 7. maratonu pozitivne psihologijeKjer je vsak zmagovalec svojega življenja, bo osem vrhunskih predavateljev pomagalo odgovoriti na vprašanje: »Kaj je to dobro življenje?«.

V soboto, 10. septembra se bo odvijal Finalni turnir ulične košarke 3 na 3,v organizaciji Športne zveze Ljubljana. Za navijaško vzdušje med tekmovanjem bodo poskrbeli moderatorji Radia 1 s svojim avtobusom, po zaključku tekmovanja pa sledi glasbeni nastop Challeta Salleta. Hkrati poteka tudi 15. Otroški bazar, največja izobraževalno-zabavna prireditev za mlade družine. Spremljajte dogajanje na sejmu in izberite med bogatim programom predavanj, delavnic, tečajev, raznih testiranj, svetovanj, okroglih miz idr.

Več na: www.narava-zdravje.si