Zanimivosti

Adrijana Dimec in Mateja Hojnik navdušeni nad novim konjičkom

Oglasno sporočilo
3. 12. 2021, 15.25
Posodobljeno: 3. 12. 2021, 15.29
Deli članek:

Priprave na zadnji in prav gotovo tudi najbolj čarobni mesec v letu so v polnem zagonu.

V decembru si vsi želimo svoj dom prikazati v najboljši luči. Prijetnega, čistega, dišečega po cimetu in medenjakih. Kako sta se te misije lotili znani Slovenki, ki se vsaka na svoj način spopadata z domačim neredom? 

Adrijana Dimec se kot mamica dveh malčkov pogosto znajde v domačem neredu. Kot vsaka mama tudi ona nima vedno časa priklapljati sesalnika na kabel in si je zato zaželela nekaj priročnega, hitrega in učinkovitega. Že zdaj opaža, da je začela sesati pogosteje kot prej, hkrati pa je to ne obremenjuje, saj je postalo to (včasih malce nadležno) opravilo res enostavno in hitro. Z baterijskim sesalnikom Philips 8000 Aqua Plus lahko posesa vse stanovanje v turbo načinu brez vmesnega polnjenja baterije. Adrijana je navdušena tudi nad priročnim sesanjem z vseh strani ob vsakem potegu, pa tudi nad LED-lučkami, ki ji med sesanjem razkrijejo morebitne ostanke hrane, prah, smeti in hkrati tudi jasno pokažejo na tisto majhno kocko, ki jo išče starejši sin.

Tudi Mateja Hojnik, za mnoge znana kot izjemno nadarjena urejevalka doma, je svoj ljubki dom že od nekdaj rada čistila in okraševala. Priznava pa, da je vedno zagovarjala trditev, da je dom lahko začela okraševati in lepšati šele takrat, ko je bil brezhibno čist in pospravljen kot iz škatlice. Pri tem ji je zdaj zelo v pomoč nov hišni pomočnik, ki zmore opravljati več nalog hkrati. Matejo najbolj navdušuje to, da lahko z nastavkom Aqua plus tla hkrati sesa in pomiva, kar pomeni, da ji hišna opravila vzamejo pol manj časa, ki ga zdaj lahko nameni pitju kavice ali snovanju praznične okrasitve doma.

Mateja in Adrijana sta nad novim baterijskim sesalnikom Philips 8000 Aqua Plus že navdušeni – prepričani smo, da bo očaral tudi vas.