Zanimivosti

Pred nakupovanjem v ALEJI se lahko tudi v tem tednu cepite in testirate

Oglasno sporočilo
1. 9. 2021, 11.59
Posodobljeno: 1. 9. 2021, 12.01
Deli članek:

V našem najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA še naprej skrbijo za ohranjanje zdravja vseh svojih obiskovalcev. Poleg hitrega testiranja, ki poteka od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro, se vsi obiskovalci lahko tudi cepijo proti COVID-19.

Cepljenje se bo nadaljevalo tudi ta teden v ALEJINI parkirni hiši oz. v vetrolovu vhoda v Interspar od torka do sobote. Ta torek in sredo se lahko cepite tudi dopoldne med 10. in 12. uro ter popoldne vse dni od torka do sobote med 16. in 20. uro, To so termini oz. urnik cepljenja v tem tednu, bodo pa iz ALEJE javnost sproti obveščali o terminih v naslednjem tednu in prihodnje.

»Zelo smo zadovoljni, da so se ljudje pozitivno in v velikem številu odzvali na cepljenje. S tem, ko obiskovalcem omogočamo, da se cepijo kar v našem nakupovalnem središču, tudi ALEJA prispeva k večji precepljenosti prebivalstva Slovenije in tako zajezitvi virusa. Prav tako omogočamo, da je ljudem cepljenje še bolj dostopno, kar pomeni, da se lahko lažje in spontano odločijo za cepljenje. Mogoče tudi tisti, ki se v preteklosti za to niso odločili,« je povedal Toni Pugelj, direktor ALEJE.

Na cepljenje ni potrebno predhodno naročanje. Vsak, ki se želi cepiti, mora s seboj prinesti kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument. Na voljo sta cepivi Pfizer/Biontech in Janssen. Cepljenje je možno le za polnoletne.

Obenem pa se v ALEJI lahko pred nakupovanjem odločite tudi za hitro testiranje na COVID-19, test pa stane 10 evrov. Potrdilo, ki ga prejmete tako v tiskani obliki v slovenščini ali angleščini kot tudi preko SMS sporočila, velja za prehod meje, obisk dogodkov in gostinskih lokalov. Predhodno naročanje ni potrebno, na test pa lahko pridete samo, če nimate nobenih simptomov. PCR testi se ne izvajajo.