14. sezona

Vrača se priljubljeni Gorski zdravnik

Nejc Simšič
6. 7. 2021, 20.30
Deli članek:

Na Pop TV se je končala aktualna sezona Dobrega zdravnika, njegov stetoskop pa bo prevzel priljubljeni dr. Martin Gruber, Gorski zdravnik z novimi epizodami uspešne televizijske serije.

Pop TV
Okolje, v katerem se serija odvija, je zelo pristno, tako da verjetno marsikdo hrepeni po njem.

Slovenski gledalci bodo lahko vsak ponedeljek ob 20. uri na Pop TV vstopali v idilično vas med gorami in v ordinacijo dr. Martina Gruberja.

Po uspešnih, napetih in zanimivih sezonah Gorskega zdravnika bo tudi 14. sezona polna napetih peripetij in zapletenih medicinskih primerov. Martin končno uživa s svojo Anne, s katero preživlja prosti čas, ko nima opravkov s pacienti. V prvi epizodi se med romantičnim izletom v gore fotograf Tim Hauser nenadoma zgrudi in prestraši svojo spremljevalko Katjo. Martin ga odpelje v ordinacijo, da bi postavil natančno diagnozo. Tim niti ne sluti, da ga čakata kar dve slabi novici. Gledalce bodo tako tudi v novih epizodah zabavali stari znanci serije – zvezdnik Hans Sigl, ob njem pa ne bodo manjkali Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Natalie O’Hara, Siegfried Rauch, Mark Keller in nekateri drugi igralci, ki bodo celo poletje navduševali vsak ponedeljek zvečer na Pop TV. 

To bo do zdaj najkrajša sezona, saj bo, kot kaže, imela le šest epizod, medtem ko so imele ostale osem epizod.