Zanimivosti

TO JE BILA ZABAVA LETA!

Oglasno sporočilo
30. 6. 2021, 14.26
Posodobljeno: 30. 6. 2021, 15.01
Deli članek:

V sredo, 16. junija, se je na povabilo uredništva priljubljene revije Lady odzvala vsa slovenska smetana in se v velikem številu zbrala v zavetju Zajčje dobrave v Ljubljani. Odličen glasbeni izbor, okusna hrana, izbrana vinska spremljava in najboljša družba – to je bilo zagotovilo za zabavo, ki je v Sloveniji nismo doživeli že leta.

Za popoln uvod v poletje smo se v osrčju zelene Zajčje dobrave že tradicionalno zbrali pevci, igralci in  drugi ustvarjalci iz medijskega sveta ter počastili revijo Lady, ki s slavnimi tesno sodeluje 365 dni na leto. En dan v letu pa namenimo temu, da se srečamo, si sežemo v roke in se podružimo. Piknik leta je odlično povezovala simpatična Ajda Mlakar, na odru pa so se ji pridružila številna glasbena imena. Nastopili so Sam's Fever, Zvita feltna, Tilen Lotrič, De­jan Dogaja in DJ Rogovilc. Na Lady pikniku pa smo bili, tako kot vsako leto, tudi tokrat dobrodelni. Letos bomo zbrani denar od srečelova na­menili Društvu Viljem Julijan.

Skrbeli smo za osvežitev

Obiskovalce je že ob prihodu na pri­zorišče pričakala stojnica Radgon­skih goric, kjer so si postregli s peni­nami in Hugom. Za žlahtno kapljico so ves večer skrbela vina Ferjančič, pa PPD z izvrstnim škotskim viski­jem Johnnie Walker in najljubšim gi­nom Franka Sinatre Tanqueray Lon­don Dry. Za ljubitelje piva sta bila na voljo Staropramen na vrček in Tek­tonik v steklenici. Prav tako pa smo ves čas skrbeli za dovolj hidracije, pri čemer so nam pomagali polni hla­dilniki Daninih navadnih vod, vod z okusom, smutijev in sokov. Za vse tiste, ki malce bolj štejejo kalorije, pa je bila izvrstna izbira kombuča Be­Life, brezalkoholna osvežilna pijača, ki jo lahko pijete brez slabe vesti, saj je popolnoma naravna in ima nizko kalorično vrednost. Da smo ostali budni in razigrani dol­go v noč, je poskrbel Barcaffe, ki je stregel vročo kavo Black'n'Easy, ob tem pa je na Lady pikniku premi­erno predstavil ledeno kavo Latti­ato Dark Choco z okusom temne čokolade in zmanjšano vsebnostjo sladkorja.

Omamno je dišalo

Na prizorišču je bila odlična po­strežba hrane, za pridih Mehike je poskrbel Imperio Mexicano, poleg tega pa smo si privoščili še različne dobrote z žara ob spremljavi sla­stnih lepinj iz pekarne Don Don in širokega zelenjavnega nabora, ki ga je zagotovila e-Branjevka. Gurmani so lahko degustirali tudi dobrote iz bučnega olja, ki jih je prinesla Oljar­na Jeruzalem SAT. Sladkali smo se s torticami KCake, ki so šle kot za med.  Manner je prizorišče obarval v svojo znamenito rožnato barvo, pripra­vili so plažo z ležalniki, staro leseno kočijo, ki je pričarala prav posebne fotografije – pa tudi ves večer so skr­beli za to, da smo dvigali energijo s slastnimi napolitankami Manner, ki sta jih med goste delili prijetni ho­stesi.

Hladili smo se s sladoledi Leone, ki pa so letos na dogodku praznovali še prav posebni jubilej, ajdovsko podjetje Incom Leone namreč letos slavi 30. obletnico svojega delova­nja. Ob tem so pripravili še igro za najmlajše, ki so si lahko z vsakim za­detkom priigrali lepe nagrade.  Tudi Malinca je bila prisotna na pri­zorišču, in to kar z avtodomom, v katerem so pekli slastne palačinke.  Za hladne sadne okuse pa je poskr­belo podjetje La Popsi.  Ni pa dišalo samo po okusnih do­brotah z žara, pač pa tudi po opoj­nih parfumih, ki so se vili čez ce­lotno prizorišče. Za dotik sivke sta poskrbela podjetje Blue Hill, ki je okrasilo prizorišče, in Atelier Rebul z difuzorji z vonjem sivke.

Pestro dogajanje

Dogajanje je bilo pestro – na loka­ciji je bil tudi VIP-kotiček Roštiljade, kjer je stal mehanski rodeo. Bika so zajahali najpogumnejši in se preiz­kusili v moči in vzdržljivosti. Da so obiskovalci razmišljali o adrenalinu, pa je poskrbelo tudi podjetje Ski & Sea, ki je razstavilo svoj trikolesnik – ta je privlačil predvsem poglede moških obiskovalcev.  Da so si dame predstavljale, kako lahko svoje pričeske še nadgradijo, so se ustavile pri stojnici Viktoria lasulje, kjer so bile razstavljene šte­vilne lasulje in modni lasni dodatki. Da smo nepozabne trenutke oveko­večili, je poskrbelo podjetje Slik Slik.

Uživali so tudi najmlajši

Za najmlajše obiskovalce je bilo prav tako odlično poskrbljeno, saj so se zabavali v predstavi Vile Eksena, ki je pripravila pravo glas­beno poslastico, na odru pa so se ji pridružili številni risani junaki, ki so otrokom na obraze pričara­li široke nasmeške. Prav tako so lahko uživali v jahanju ponijev, ki jih je zagotovil Konjeniški svet zabave.

Naj klobuki

Kot vsako leto smo tudi letos po­delili nagrade za najlepše in naj­bolj izvirne klobuke. Z nazivom za naj ženski klobuk smo okrona­li pevko Regino, ki je prejela tris pijač Dana, penino Radgonskih goric in gin podjetja PPD. Za naj moški klobuk si je Tilen Lotrič s turbanom prislužil mesečno za­logo kombuče BeLife, penino Radgonskih goric in viski pod­jetja PPD. Naj skupinski klobuk je pripadel radijcem z Radia An­tena, ki so prejeli velike pakete izdelkov Barcaffe, za naj otroški klobuk pa je bila razglašena moj­strovina Anaye, hčerke Tie Anne Paynich.