Lado Bizovičar: rap, narodnozabavna, sledi pa …?

Lado Bizovičar: rap, narodnozabavna, sledi pa …?

Oglasno sporočilo
24. 5. 2021, 10.03
Posodobljeno: 24. 5. 2021, 10.30
Deli članek:

Pevec znanih slovenskih uspešnic ne najde miru. Ne rap ne narodnozabavna glasba nista v celoti potešili njegovih kreativnih apetitov.

Lado na HOFER (S)CENI

Ni zdržal strogih omejitev žanrov, ki jih je že osvojil – njegova želja po novih izzivih je bila enostavno premočna. Zato se je znova zaprl v studio, kjer snuje svoj naslednji hit v povsem drugačnem žanru. Katerem? Pravi, da izvemo kmalu.

Po izidu prvenca, katerega refren »po-po-po HOFER CENI« je segel v vsako slovensko gospodinjstvo, se je pevec, komik in TV voditelj Lado Bizovičar odločil, da približa HOFER (S)CENO tudi vsem, ki jim rapanje ni tako blizu. Po kratkem razmisleku je ugotovil, da izbira njegovega naslednjega glasbenega podviga pravzaprav ni težka: v deželi pod Alpami se spodobi, da je novi žanr ravno tako v alpskem duhu. Nastala je pesem, ki ste jo zagotovo že slišali:

Po uspehu svoje »prvorojenke« je spretni kovač rim tako poprijel še za harmoniko in razširil svet HOFER (S)CENE z narodnozabavno vižo, ki si jo je v le treh tednih ogledalo več kot 370.000 Slovencev. Novega uspeha je bil vesel, a kljub temu se zaveda, da njegovi oboževalci poslušajo nadvse različno glasbo. Zato je že med učenjem jodlanja (ne pa tudi vriskanja, ker je tega že obvladal) razmišljal o svojih naslednjih potezah. A zaenkrat ga še ni bilo junaka, ki bi jih lahko uganil. Kdo ve, kaj naklepa?

Medtem ko se sprašujete, kaj naklepa Lado, se vam ni treba ob obisku trgovine HOFER prav nič spraševati. Tam vedno veste, kaj vas čaka. To je HOFER CENA, vedno dobra in vsakemu dostopna; znak izdelkov visoke kakovosti, za katere ni treba odšteti visokih zneskov. Saj veste: obstajajo cene in obstaja HOFER CENA. Kot Lado: ena in edina.