Zanimivosti

5 načinov, da si zagotoviš, da za božič dobiš vse, kar si želiš

Oglasno sporočilo
9. 12. 2020, 13.16
Posodobljeno: 9. 12. 2020, 13.18
Deli članek:

Po letošnjem pretresljivem letu si za božič res zaslužiš nekaj posebnega. Ko pride december, vsi že nestrpno čakamo uresničitev skritih želja, včasih pa se zgodi, da nam Božiček prinese nekaj čisto tretjega! Da bi se izognila neprijetni situaciji, si oglej nasvete, kako z enostavnimi namigi doseči, da od najdražjih prejmeš prav tista darila za božič, ki si jih resnično želiš!

 1. (Ne tako zelo) prikriti namigi

Med ogrevanjem za decembrsko vzdušje lahko začneš s taktiko nedolžnih namigov. Pri vsakodnevnih opravilih večkrat omeni, na primer: »Kako prijetnejši bi bili sprehodi, če bi imela tople pohodne čevlje!« Ali pa: »Oh, kako je mrzlo! Nova zimska jakna bi mi res koristila v tem vremenu!« Prikrite namige uporabljaj premišljeno, takrat, ko veš, da te obdarovalec zares posluša.

Večinoma bodo tisti, ki te poznajo najbolje, takoj razumeli tvoje želje za božična darila. Seveda pa se zavedamo, da smo si ljudje različni, zato smo zate pripravili še nekaj drugih zamisli, kako dobiti tisto, kar si zares želiš.

2. Bodi nagajiva

Zagotovo se spomniš, kako si kot otrok pisala pisma Božičku in Dedku Mrazu. Decembrski prazniki so ravno pravšnji čas, da ponovno prebudiš otroka v sebi. Zato lahko napišeš seznam idej za darila, ki ga po pomoti pošlješ svojim najbližjim ali pa naključno, nevede pustiš na vidnem mestu.

Ko te bo pod novoletno jelko pričakala ravno takšna športna ura, kakršno si si zaželela, pa pokaži še ves svoj igralski talent in zaigraj neizmerno presenečenje nad Božičkovo neverjetno sposobnostjo branja misli!

3. Bodi pretkana

Naslednji nasvet je za vse tiste, ki ste bolj prebrisane narave. Ob primernem trenutku se pritihotapi do partnerjevega računalnika ali mobilnika, odklikaj v Hervisovo spletno trgovino in v nakupovalno košarico dodaj vsa darila za božič, o katerih sanjaš že nekaj časa. Vendar pozor! Tudi če imaš vse potrebno za dokončanje nakupa, ga ne opravi do konca, ampak stran zapri in čarovniji dinamičnega remarketinga prepusti, da z oglasi, ki se bodo pričeli prikazovati, tvojega partnerja navdihne za praznične nakupe. To je čar sodobne tehnologije, ki končno služi tebi v prid! Ti pa boš pri vsem tem ostala popolnoma nedolžna.Po podvigu ne pozabi dati naprave na njeno prvotno mesto, da zakriješ tudi najmanjšo sled, ki bi te lahko izdala.

4. Skupaj z bližnjimi določi proračun

Seveda nismo pozabili niti na vse, ki imate omejen proračun. V tem primeru je najenostavnejše, če se z vsemi člani družine dogovoriš za določeno vsoto, ki ste jo pripravljeni nameniti božičnim darilom, in pregledate trgovine s posebnimi božičnimi ugodnostmi. Hervisovi škratki so ti tudi tokrat priskočili na pomoč in znižali cene mnogim izdelkom, prav tako pa vsak teden pridno poskrbijo za nove popuste na različne izdelke. Med pestro ponudbo idej za božična darila se zagotovo najde nekaj za vsak žep!

5. Iskrenost je lepa čednost

Če noben od naštetih načinov ne bo uspešen, ti na koncu preostane le še eno – iskren pogovor, v katerem odkrito izraziš, katerega darila za božič bi se letos najbolj razveselila. Verjemi, da boš s tem partnerju in bližnjim prihranila marsikatero skrb, sebi pa zagotovila, da resnično dobiš tisto, kar si želiš.

Ne pozabi na najpomembnejšo stvar – družino

Včasih se kljub vsemu trudu zgodi, da zaradi različnih razlogov naše želje niso uslišane. Takrat se spomni, da je bistvo božičnih praznikov konec koncev še vedno prijetno druženje in neprecenljiv čas, preživet z najdražjimi.