Zanimivosti

Usodne lepotice so preizkušale prestižna vina Berce

Oglasno sporočilo
17. 8. 2018, 11.35
Posodobljeno: 21. 8. 2018, 11.38
Deli članek:

Za laskavi naslov femme fatale 2018, se letos poteguje osem usodnih Slovenk, ki so – vsaka na svoj način – zaznamovale letošnje leto in se zapisale v srca Slovencev.

Tibor Golob
Vina s posestva Berce je preizkušala tudi letošnja evrovizijska predstavnica Lea Sirk

Vsaka izmed njih je s svojo zgodbo in posebno energijo prispevala k odličnemu vzdušju tudi na letošnjem fotografiranju. Uživale so lahko v dobri družbi, še boljši kulinariki ter pristni slovenski kapljici vina. Vina s posestva Berce  bodo letošnje leto tista, ki bodo poskrbela za vinsko spremljavo prestižne kulinarične večerje na glavnem dogodku, ki bo oktobra v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Na idiličnem posestvu Berce se že dolga leta ukvarjajo s proizvodnjo grozdja, vina in drugih domačin izdelkov. Znani so po svojih odličnih vinih litrskega programa, kot tudi buteljčnih vinih, žganju, balzamičnem kisu, marmeladah in likerjih. Posestvo in rodbina Berce obstajata že iz časov grofovske družine Dornberg, kar se simbolično odraža tudi v imenu njihovega vina VINDOR.

Na zaključni, letos že kar petnajsti prireditvi, bo znana najbolj usodna med njimi, ki jo boste izbrali prav vi. Svoj glas oddajte tukaj in se potegujte za zanimive nagrade.