Zanimivosti

Te privlači digital? Potem imamo izziv zate!

Oglasno sporočilo
21. 8. 2018, 10.12
Posodobljeno: 21. 8. 2018, 10.12
Deli članek:

Poznaš chatbote, t. i. digitalne asistente?

Promocijsko gradivo
Ana, digitalna asistentka Skupine Gorenje

Poznaš chatbote, t. i. digitalne asistente? Organizatorji tekmovanja WEBSI Spletni prvaki v sodelovanju z glavnim partnerjem projekta, Skupino Gorenje, namreč izzivajo digitalce z WEBSI Gorenje izzivom! Zasnovan je kot odgovor na vprašanje kako izboljšati digitalnega asistenta (chatbota) in katere storitve bi moral podpirati, da bi potrošnikom poenostavil vsakodnevna opravila ter jih navdušil za aparate Skupine Gorenje. Skupina Gorenje je namreč že objavila prvega digitalnega asistenta, ki na enostaven način pomaga pri nakupu in lahko ga spoznaš tudi ti.

Promocijsko gradivo
WEBSI dan bo postregel z zanimivimi gosti.

Na izziv, ki je že vrsto let del projekta WEBSI, se lahko prijavi kdorkoli, žirija pa bo izbirala med tremi finalisti. Brezplačne prijave so odprte do 24. avgusta, ko se izteče rok za dokončno prijavo skupaj z oddano rešitvijo. Zmagovalca čakajo lepe nagrade, ena izmed njih je tudi kotizacija za WEBSI dan, na katerem bodo predstavljene tudi najboljše rešitve, pa kotizacija za Weekend Media Festival v Rovinju ter nagrada v vrednosti 500 eur!

Promocijsko gradivo
WEBSI dan se bo odvil 14. septembra v Kinu Bežigrad.

Festival slovenskega digitalnega komuniciranja, WEBSI dan, se bo letos odvil 14. septembra v Kinu Bežigrad, organizatorji pa bodo gostili številne zanimive strokovnjake s področja digitalnega komuniciranja. Podeljene bodo tudi prestižne WEBSI nagrade: letos se je na tekmovanje prijavilo kar 105 projektov, med njimi pa je 75-članska poslovna in strokovna žirija izbrala najboljše. Vsi prijavljeni projekti bodo predstavljeni tudi v WEBSI Dosjeju, ki izide na WEBSI dnevu in vključuje tudi imenik digitalnih agencij, predstavitev žirije ter strokovne članke.

Prijave na izziv so odprte na spletni strani www.websi.si, kjer najdete tudi podrobnosti ali se prijavite na WEBSI dan.