Razkošje?

FOTO: Kako je zdaj videti hiša Jamieja Oliverja?

U.K.
20. 12. 2017, 20.00
Deli članek:

Žena slavnega britanskega kuharja je prvič pokazala notranjost hiše, ki sta jo z Jamiejem kupila za 8,9 milijona funtov (približno 10 milijonov evrov).

facebook
Danes je kuhar izjemno postaven moški z veliko energije.

Jools Oliver že nekaj časa navdušuje svoje oboževalce z raznimi dizajnerskimi nasveti, a do tega trenutka ni nikoli pokazala fotografij družinske hiše. Jamie in Jools sta sicer pogosto pokazala svojih pet otrok v različnih šovih, svoje domovanje pa sta precej skrivala, če odštejemo dokaj majhno Jamiejevo stanovanje na začetku njegove televizijske kariere. No, Jools je zdaj vendarle pokazala novo hišo na družbenem omrežju. In kar malce razdelila ljudi. 

Razkošje ali polom?

Jamie in Jools sta kupila hišo v Londonu, ki pa očitno potrebuje kar precejšnjo obnovo. Kljub temu je Jools že ponudila nekakšen virtualni pohod po hiši prek fotografij. Hiša je bila prvotno opremljena s pohištvom po vzoru sedemnajstega stoletja, in kot kaže, želita Jools in Jamie obdržati ta stil, kar so mnogi pozdravili, nekateri pa menijo, da če sta plačala tolikšno vsoto za samo hišo, bi lahko vse skupaj opremila precej bolj okusno. Največ prahu je dvignila orjaška postelja v stilu Ludvika XV., ki je gotovo stala na tisoče funtov.

»Ta postelja je tako velika kot moja celotna spalnica,« je zapisal neki uporabnik, medtem ko so drugi o postelji v glavnem pisali z navdušenjem. Hiša ima sicer sedem spalnic, štiri nadstropja, narejena pa je bila v 17. stoletju. Vsi so se predvsem spraševali, kakšna je kuhinja, in čeprav so na prvi pogled mnogi razočarani, podroben pogled razkrije, da gre za ogromno kuhinjo, ki vsebuje vse kuhinjske naprave, ki si jih lahko zamislimo. Naj vam bo hiša in oprema všeč ali ne, prav gotovo je najpomembneje, da se bo sedemčlanska družina v njej počutila dobro.