Trenutki strasti

VIDEO: Ujeli so ju, ko sta seksala kar na kipu ovce

R.T.
18. 12. 2017, 20.25
Posodobljeno: 18. 12. 2017, 20.37
Deli članek:

Veselo druščino je za vogalom ulice pričakal zanje očitno nadvse pohujšljiv prizor, policisti niso bili tako navdušeni.

Youtube
Pohujšanje v mestu Dunedin.

Par iz Nove Zelandije so posneli, kako občujeta kar "na hrbtu" lokalne znamenitosti, in sicer kipa ovce. Meseni pripetljaj se je zgodil v noči na nedeljo v mestu Dunedin. Vesela druščina, ki se je mimo pripeljala z avtomobilom, je bila nad trenutkom strasti in poželenja tako navdušena, da so ju pri dejanju začeli še podžigati, razvneti "oven" pa je publiko pozdravil s ponosno dvignjeno roko.

"Vozili smo se naokoli, ko je en od punc v našem vozilu nenadoma prasnila v smeh. Seksala sta na ovci. Najbrž je šlo za kakšen izziv ali kaj podobnega. Mislil sem si "kakšna legenda". Še nikoli nisem videl ničesar podobnega. Eden od prijateljev je posnetek nato objavil na spletu in vsem se je zdel zabaven, razen moji mami. Njej ni bil všeč," se je izpovedal 23-letnik, ki je meseni užitek ujel na svoj telefon.

Tiskovni predstavnik policije je dejal, da incidenta ne preiskujejo, saj da v zvezi z njim niso prejeli nobene prijave. "Nespodobno vedenje na javnem kraju" se v Novi Zelandiji sicer lahko kaznuje tudi z do dvema letoma zapora.