NEVERJETNO

Dianin duh sporoča: Kate ja, Meghan ne!

ns
6. 8. 2017, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Vedeževalka in medij Simone Simmons trdi, da se je iz onostranstva oglasila pokojna princesa Diana.

Arhiv Berte Potočnik
Dianin duh je sporočil: Kate je popolna za Williama, Harry pa se mora znebiti Meghan.

Britanski dvor zadnje dni trepeta, saj bo ena izmed britanskih televizij v kratkem predvajala videodnevnike pokojne princese Diane, kjer naj bi odkrito spregovorila o propadlem zakonu in se spravila tudi na člane kraljeve družine. Tik pred 20. obletnico Dianine smrti pa se je oglasila tudi vedeževalka in medij Simone Simmons, ki je bila tudi Dianina svetovalka in zdravilka. »Včasih sva po telefonu govorili tudi po 10 ur, zdaj pa se mi je spet oglasila, in to ne samo enkrat. Govori mi o marsičem, od svetovnih dogodkov do družinskih članov in celo o brexitu,« je povedala razvpita vedeževalka.

SPOROČILO SINOVOMA

Gospa Simmons je svetu prenesla Dianine besede: »Če se dotaknem svojih sinov in njune sreče, bom rekla, da je William v Kate našel popolno srečo, za Harryja pa zdajšnja Meghan ni prava. Pravo je že našel pred leti in mu svetujem, naj se vrne k njej. On natanko ve, o kateremu dekletu govorim,« so Dianine besede svojima sinovoma.

Profimedia
Diana je bila prava kraljica ljudskih src.

PODPIRA BREXIT

Diana je iz onostranstva spregovorila tudi o politiki. »Jaz bi podprla brexit na referendumu, saj je bila Velika Britanija pred vstopom v »bruseljski klub« čisto super. Britanci so morali glasovati za brexit,« je menda prek medija iz drugega sveta še sporočila Diana. Neverjetno.