Zanimivosti

Znamenja na telesu povedo veliko o vas

pr
4. 6. 2017, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Najbolj opazna materna znamenja so tista na obrazu. Ravno ta pa o posamezniku povedo največ. Po znamenjih lahko človeka delno presodite že ob prvem srečanju.

Dreamstime
Ljudje z znamenjem nad ustnico veljajo za zelo privlačne in zapeljive.
Znak reinkarnacije
Nekateri ljudje verjamejo, da so materna znamenja mesta, kjer je prišlo do hude poškodbe, in da vsebujejo spomine, ki jih je oseba ohranila iz svojega prejšnjega življenja.

Če imate materno ali lepotno znamenje na obraznih sencih, imate veliko možnosti za različna potovanja. Odpirale se vam bodo možnosti za delo ali študij v tujini, hkrati pa boste vedno odkrivali nove in zanimive ponudbe za počitniške oddihe.

KARIERA

Znamenje med očmi na vrhu nosu vam obljublja obetavno kariero. Ali boste v službi napredovali in dobili povišico, je sicer odvisno samo od vas, imate pa za to veliko možnosti. Nekateri ljudje imajo materno znamenje pod obrvmi, med obrvjo in očesom. Ti ljudje so zelo prilagodljivi in najdejo skupno pot s soljudmi. Gre pa tudi za zaupanja vredne voditelje.

ZAPELJIVCI

Ljudje, ki imajo znamenje tik nad ustnico, veljajo za zelo privlačne in zapeljive. Poleg tega so zelo priljubljeni med prijatelji. Zanimivo pa je, da jih zelo zanima kvaliteta hrane in so veliki gurmani, veliko dajo tudi na stvari, ki jih obdajajo. Močni vodje imajo materno znamenje na ličnici. Gre za uspešne ljudi, ki s svojimi dosežki posegajo po najvišjih mestih. 

Dreamstime
Znamenja so le pokazatelj, kako se lahko vaše življenje odvije.

SKRITA ZNAMENJA

Nekatera materna znamenja pa so nekoliko bolj skrita, a vseeno lahko veliko povedo o posamezniku oziroma njegovih možnostih za življenjsko pot. Znamenje na notranji strani dlani je tako telesna značilnost posameznikov, ki imajo v svojem življenju radi stabilnost. Le redko imajo materialne in denarne težave, saj vedno preudarno ravnajo s svojimi sredstvi. Materno znamenje na stopalih se pojavi pri ljudeh, ki ljubijo vse, kar je novo, radi potujejo, obožujejo kulinariko in uživajo v kvalitetni komunikaciji. Gre za zelo priljubljene ljudi, s katerimi se lahko brez težav odlično razumete. 

POKAŽEJO LE MOŽNOSTI

Seveda so ta znamenja le pokazatelj, kako se lahko vaše življenje odvije oziroma kakšne možnosti imate v svojem življenju. Zanj pa ste vendarle odgovorni vi sami, zato se ne zanašajte zgolj na svoja telesna znamenja.