UTRUJENOST

Vampirji so med nami

sn
21. 5. 2017, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ste v zadnjem času čutili telesno ali čustveno izčrpanost, čeprav se na prvi pogled ni zdelo, da imate neki fizični povod za brezvoljnost in nezmožnost ustvarjanja …

Profimedia
Ne bojte se energijskih napadov in spoznajte njihovo resnico – potrebujejo dobrega gostitelja.

Če se torej počutite izpite, vam bodo spodnje vrstice vsekakor v pomoč.

Vse, kar vidimo, je energija. Čisto vse je sestavljeno iz energije. Ljudje, ki temu ne verjamejo, se kmalu zaletijo v lastni dvom in obtičijo v slabem počutju ter ugotovijo, da so ... da, brez energije.

ČAS PRILOŽNOSTI

Za letošnje leto velja, da je leto izjemnih priložnosti, pa vendar se poraja vprašanje – kako boš ustvaril nekaj, kar si si vedno želel, če nimaš volje ali energije? Tukaj je prva resnica, za katero bi bilo dobro, da jo čim prej osvojite – vi ste del vsake energije. Po domače povedano, vse, česar del ste, bo postalo del vas samih.

Poznate negativne ljudi, s katerimi se družite samo zato, da bo »mir«? No, pri tem energija v vaši podzavesti sporoča veliko več, kot ste mislili do zdaj. Če imate take odnose in druženja, postane ta del negativnosti tudi vaš. Nekdo, ki vas kritizira, postane del vas. In obratno. Nekdo v vaši bližini trosi zaklade pozitivnosti – oprhalo bo tudi vas in vam dalo zagon za naprej.

Premislite torej, kakšen del energije si želite biti. To ne pomeni, da vztrajno režete svoje odnose. A kaj je napačnega v prošnji, kot je: »Veš kaj, ko se pogovarjava, je veliko negativnega. Razumem, da ti to dojemaš kot 'realno' stanje, a jaz menim, da je tudi veliko lepega. Kaj če bi se pogovarjala o tem?«

Zapomnite si, postavite temelj pozitivnosti in ljudje bodo sledili.

Arhiv Svet24
Človek, ki je močen in samozavesten, po zakonih energije ne bo dovzeten za nekaj, kar bi ga potisnilo ob tla. (Cristy Žmahar)

PRAVICA ZA VSE

Kaj pa, ko ljudje nočejo biti pozitivni, vi pa ste »obtičali« z njimi? Resnica je, da imajo oni pač pravico, da je del njihove energije negativnost.

»A če vi izberete, resnično izberete obratno, se bo njegova ali njena energija odbila od vas in se vas ne bo dotikala, saj bo vedno veljala tista, da enake ptice skupaj letajo. Dokler pa vas taki ljudje živcirajo in nikakor ne morete 'odklopiti' njihovih resnic, pomeni, da jih nekje globoko v sebi sprejemate. Za vas se rešitev najde v tem, da ugotovite, zakaj se lepite na to energijo – slabi spomini, razočaranja, neizražena jeza, dvom vase ... Pri tem vam bo pomagala meditacija, in ko boste to prečistili ... ugotovite, da se vas taki ljudje ne morejo dotakniti več, pa karkoli že rečejo ali storijo. Ah, kakšna svoboda!« nazorno razloži zdravilka Cristy Žmahar.

Kaj pa je s tistimi, ki vas obsojajo, ne razumejo? Zakaj vam to delajo, če pa vi rastete, se posvečate ljubezni? Ker niso na vaši vibraciji.

Vam je vse jasno, veste, da delate iz srca, oni pa vam v obraz mečejo kamenje. Kako ne vidijo vaše dobrote? Ker na svetu ni dobrega ali slabega. Je samo energija. In če je vaša energija ne tej vibraciji popolnoma nasprotna njihovi, se bodo po naravnem zakonu energije temu uprli. Lahko jokate. Lahko kričite. Lahko pa sprejmete dejstvo, da je to resnica. V takih primerih ni dobro drugih prepričevati, da se oni motijo in imate vi prav. Kajti oni imajo zase prav in pravico, da so v energiji, ki jo želijo. Kaj pa potem? Saj veste. Držite se svoje energije, omejite stike in ne dovolite, da njihova vampirska energija vstopa v vašo. Preprosto.