Pod tušem

To razkriva, kako dobri ste v seksu

R.T.
30. 4. 2017, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če gre verjeti tej teoriji, lahko seksualni potencial oseb ocenite glede na to, kateri del telesa si bodo najprej umili, ko bodo stopili pod tuš.

Profimedia
To, kar počnete pod tušem, razkriva vaše značajske lastnosti in seksualne kvalitete.

Vedenje pod tušem razkriva značajske lastnosti in tudi to, kaj lahko od teh oseb pričakujete v postelji. Sramežljivi, denimo, si najprej umijejo spolovila, sebičnežem pa je najbolj pomemben obraz.

Kaj si torej pod tušem umijete najprej?

Prsa

Če si najprej stuširate prsa, vam praktičnost pomeni največ v življenju. Ni vam všeč, da vas kdorkoli ovira in nimate veliko potrpljenja do ljudi, ki na zadeve gledajo drugače od vas. Ste dober seksualni partner in v postelji radi odkrivate novosti. Vaš najboljši življenjski sopotnik je tisti, ki si najprej umije lase.

Obraz

Denar vam pomeni največ in za to, da ga dobite, ste pripravljeni narediti vse. Osebna integriteta in dostojanstvo vam ne pomenita prav veliko. Čutite, da so vaši prijatelji z vami za to, da jih lahko izkoristite. Sicer pa življenje bolj ali manj doživljate kot neprijetnost. Drugi vas le težko razumejo, vendar vam njihovo mnenje tako ali tako ne pomeni prav dosti. Ste zelo sebični in ste prav takšni tudi v postelji. Vaš najboljši partner je tisti, ki si najprej umije spolovila ali pa tisti, ki se uvrščajo v skupino drugi.

Pazduhe

Ste zelo zanesljiv in marljiv človek. Ljudje vas imajo radi, ker stojite trdno na tleh in ste vedno pripravljeni pomagati drugim. Kljub temu, se včasih zapletete v težave, ker ne morete čisto dobro oceniti, ali so drugi do vas iskreni ali ne. Kot ljubimec ste velikodušni in zelo veliko vam je do tega, da tudi drugi z vami uživa. Vaš najboljši partner je tisti, ki si najprej stušira ramena.

Spolovila

Ste nedvomno sramežljiva oseba. Primanjkuje vam samozaupanja in drugi vas pogosto zapostavljajo in nadlegujejo. Nimate prav veliko prijateljev, drugi pa vas imajo za dolgočasne in neprivlačne. Pri ničemer ne vztrajate in zelo hitro opustite svoje namere. Pravzaprav, za to, da odnehate, izkoristite vsako priložnost. Vendar pa se uvrščate nad povprečnega spolnega partnerja. Globoka, iskrena čustva delite z zelo maloštevilnimi, zato lahko v seksu odkrivate svojo notranjo moč. Vaš najidealnejši partner je tisti, ki si najprej umije obraz in lase.

Lasje

Ste nedvomno umetniški tip. Najbolj vas osrečuje, če se lahko posvečate svojim hobijem. V življenju vam uspeva dosegati več kot drugim, saj je nadarjenost vaš glavni adut. Primanjkuje vam predanosti, vendar boste neutrudno garali na poti do svojega cilja. Denar vam ni zelo pomemben, najraje se družite z intelektualci in umetniki. Za vas bi lahko rekli, da ste pri seksu najboljši od vseh, saj hočete ugoditi svojemu partnerju in ste pripravljeni raziskovati nova področja. Najboljši življenjski sopotnik za vas je tisti, ki si najprej tušira spolovila ali prsi.

Ramena

Lahko bi rekli, da ste rojena zguba. Vse, česar se lotite, se konča kot polomija. Niste všeč drugim ljudem, zato največ časa preživite sami s seboj. Na svet okrog sebe gledate kot na življenje v peklu. Denar in moč sta vam zelo pomembna, žal pa nimate prave sreče, da bi se do njiju dokopali.  Ste slab partner, v postelji ste površni in težko boste koga našli za skupno življenje. Vaša edina možnost so tisti, ki se najprej umivajo pod pazduho. Osebe, ki si najprej tuširajo ramena, utegnejo biti hazarderji in alkoholiki.

Drugi

No, vsi vi ste pa zelo povprečni. Brez dvoma posedujete notranjo moč, težava je le v tem, da drugi to le stežka opazijo. Morali bi se naučiti, kako postati malce bolj avanturistični in pa to, kako drugim prikazati svoje potencialne zmožnosti. V globini duše ste precej simpatični in ne kazi vas prav veliko slabih lastnosti.
V seksu ste povprečni. Čeprav si v domišljiji lahko zamišljate različne položaje in situacije, pa nimate poguma, da bi kaj takega tudi v resnici počeli. Najboljši partner za vas je tisti, ki si najprej tušira obraz, piše Mystical Raven.