Zanimivosti

V Mariboru odslej City Terasa - Hiša jadranske kuhinje

Oglasno sporočilo
1. 11. 2016, 15.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Maribor je od petka bogatejši za restavracijo City Terasa, ki se nahaja najlepši razgledni točki Hotela City Maribor****. Ob čudovitem razgledu na reko Dravo, vam je na voljo vrhunska kulinarična ponudba jadranske kuhinje.

Dejan Hojnik

Otvoritev nove restavracije je potekala v petek 21.4.2017, kjer je za prijetno druženje ob predstavitvi novega menija, poskrbel Uroš Perič. Ob samem dogodku, je potekala tudi kratka predstavitev nove blagovne znamke City Terasa. Zgodba menija je nastala pod taktirko Chefa Davorina Verliča in strokovne ekipe City Terase, ki se je odločila za t.i. "jadransko kuhinjo", s katero vam omogoči sprehod po najboljših okusih in kombinacijah Jadrana. Med ostalim pa na City Terasi lahko odslej uživate v Moet VIP Sky Loungu, kjer edini na Štajerskem strežejo Moet Chandon Ice Imperial. Prepustite se gurmanskim užitkom in razvajanju vaših brbončic, ob edinstveno pripravljeni hrani ter spremljavi vrhunskih vin.

Dejan Hojnik

Panoramsko dvigalo vas zapelje do restavracije, kjer boste deležni pestre ponudbe jadranske kuhinje. Zahtevnejšim gurmanom je na razpolago A`la carte del s prenovljenim jedilnim listom.

Dejan Hojnik

Sicer pa obiskovalci ne boste imeli težav z iskanjem City Terase, saj se le-ta nahaja v sklopu Hotela City Maribor****, ki je v zadnjih letih dokazal, da se štajerska prestolnica poleg kulinarike ponaša tudi z visokimi standardi v hotelski industriji.

Dejan Hojnik

Ob obisku prejmete tudi brezplačno parkiranje v garaži Hotela City Maribor****, kar je v prihajajočih poletnih mesecih še kako dobrodošlo.

Hotel City Maribor**** vsekakor služi kot dokaz, da sposobna ekipa, dobro vodstvo in odličen strateški načrt, pripeljejo do rezultatov, ki so vsekakor v ponos štajerski prestolnici.

Na City Terasi sledi še niz poletnih kulinaričnih dogodkov in zabav, ki se bodo odvijali na najlepši razgledni točki mesta Maribor.

Dejan Hojnik

Za več informacij in rezervacijo vaše mize, na cityterasa.si