Ford

So vas danes službo peljali Neukrotljivi?

pr
31. 3. 2017, 11.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Na letošnjem Avtosalonu je dogajanje pri Fordu izjemno pestro. Vsak dan gostijo kopico znanih imen, med njimi vrhunske slovenske športnike, strokovnjake s področja prometne varnosti in znane Slovence.

Ford Facebook
Nepozabni prevoz vas bo čakal na Barju, Dolgem mostu, Ježici, v Stožicah, na Studencu in še kje.

Facebook
Danes popoldne ob 17. uri bo Fordov oder na Avtosalonu gostil skakalca Jurija Tepeša.

Včeraj je bil dan še bolj zanimiv, saj so gostili čisto pravega rangerja Francija Zakrajška. Popoldne se mu je pridružilo še več rangerjev, ki so jim pri Fordu pripravili zanimivo druženje.

Dan šampionov

Sicer pa je včerajšnji dan minil tudi v znamenju sprejema naših junakov, zimskih športnikov, ki ga je organizirala Smučarska zveza Slovenije. Ilka Štuhec, Filip Flisar, Jurij Tepeš, Peter Prevc in Boštjan Kline pa so se na Kongresni trg pripeljali v bleščeči Fordovi karavani. Tako imenovani Dan šampionov je zaznamovala tudi podelitev dveh štipendij perspektivnima športnikoma, alpski smučarki Niki Tomšič in smučarskemu skakalcu Timiju Zajcu. Štipendiji je podelil direktor Summit Motors Ljubljana David Jurič, ki je poleg tega razveselil s podelitvijo glavne nagrade iz akcije album Junaki zime — nagrajenec se je razveselil avtomobila Ford C-Max, ki ga bo lahko uporabljal kar eno leto. Športno bodo pri Fordu na Avtosalonu obarvani tudi naslednji dnevi. Že danes popoldne bodo gostili Jurija Tepeša, ki se bo pripeljal s Fordovim Focusom RS, jutri jih bo obiskala šampionka Ilka Štuhec, v nedeljo pa kaskaderka Tjaša Perko in njen mož, smučar Rok Perko.

Brez prevoza?

Če ste danes zjutraj ostali brez prevoza, so vam med 7. in 9. uro karavana Mustangov na mestnih vpadnicah po linijah LPP nudila nepozaben prevoz z Neukrotljivimi do Bavarskega dvora.