Statistika FBI

V katerem znamenju horoskopa so rojene najbolj nevarne osebe?

R.T.
9. 3. 2017, 15.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ameriški zvezni preiskovalni urad FBI je opravil analizo svoje bogate zbirke podatkov in primerjal rojstne datume s kriminalnimi dejanji storilcev. Tako so prišli do sklepa, da so serijski morilci rojeni v določnem obdobju leta.

Reuters
FBI je na osnovi analize podatkov iz svoje bogate zbirke prišel do ugotovitve, da so serijski morilci ali potencialni psihopati rojeni v določenem letnem obdobju.

Ne glede na to, ali verjamemo v horoskop ali ne, vse kaže, da datum rojstva kljub vsemu vpliva na osebnostne značilnosti. FBI je na osnovi analize podatkov iz svoje bogate zbirke prišel do ugotovitve, da so serijski morilci ali potencialni psihopati rojeni v določenem letnem obdobju.

Po pisanju dailyoccupation.com gre razvrstitev znamenj po statistiki FBI takole, od najmanj nevarnih do najnevarnejših:

12. Dvojčka
Čeprav večina govori slabo o ljudeh, ki so rojeni v znamenju dvojčkov, pa se zdi, da so to najmanj nevarne osebe od vseh znamenj. Na njihovih rokah je najmanj krvi. Saj preprosto nikogar ne jemljejo tako resno, da bi ga ubili ali poškodovali. Zato pa se odločajo za morda veliko bolj bolečo taktiko – svoje žrtve "ubijajo počasi" s svojim dolgočasjem, dolgotrajnimi in poglobljenimi pogovori.

11. Vodnar
Tega mnogi ne morejo razumeti, pa vendar je vodnar drugi po vrsti najmanj nevarnih znamenj. Morda je temu tako, ker se ne prepustijo tako zlahka kriminalu kot pripadniki drugih znamenj, ker so pametni in prikrivajo dokaze. Pravičnost jim zelo veliko pomeni. Imajo pa tudi zelo močan ego, ki ga ni lahko uničiti.

10. Lev
Za ljudi rojene v tem znamenju lahko rečemo, da so kakor psi, ki veliko lajajo, vendar ne grizejo. Znajo biti glasni in dajejo vtis, da so zelo nevarni, vendar pa se težavam najraje izognejo. Kadar osebe rojene v znamenju leva koga ubijejo, to najpogosteje storijo zato, da bi pritegnile pozornost, saj so znane po tem, da so radi v središču sveta.

9. Tehtnica
Osebe rojene v tem znamenju dajejo vtis pravičnih, ljubeznivih in strpnih, vendar so storilci več ubojev kot vodnarji in levi skupaj, kar je malce nenavadno. Videti je, kot da ima tudi potrpežljivost svoje meje, in tehtnice pogosto postanejo nasilne, kadar poskuša kdo nesramno izrabiti njihovo dobroto.

8. Devica
Čeprav delujejo mirno in tiho, so pripadniki tega znamenja po podatkih FBI povprečni psihopati in zelo skrbni ubijalci. Vendar so bolj naklonjeni prevaram in krajam, kot pa ubojem. Kraje in prevare bodo načrtovali do največjih podrobnosti.

7. Ribi
Motili bi se, če bi sklepali, da so so osebe rojene v tem znamenju sladke in mile. Nekateri izmed najbolj znanih serijskih morilcev na svetu so bili prav ribe, kot na primer John Wayne Gacy, Richard Ramirez in Aileen Wuornos, ki je morila samo moške. Prav tako pa tudi drži, da se osebe rojene v tem znamenju bolj nagibajo k odvisnostim.

6. Kozorog
Število morilcev v tem znamenju presega povprečje. Serijski morilec, ki ubil največ ljudi, je bil prav Korozorog. Čerpav so znani po tem, da radi spoštujejo zakone in pravila, pa kaže, da so ljudje v tem znamenju precej jezni. Ne ubijajo pogosto, ampak če že pride do tega – gredo do samega konca.

5. Oven
Ni skrivnost, da znajo ljudje v tem hoskopskem znamenju ponoreti, hitro planejo. Kadar se to zgodi, je njihov gnev strašen, vendar ne traja dolgo. Vsekakor pa lahko v takšnih trenutkih naredijo karkoli in bolje se je oddaljiti od njih. Ko jih pustite na miru se bodo pomirili, in celo pozabili, zakaj so se razburili.

4. Bik
Kadar se ujezi bik je njegov bes zelo intenziven. Vendar se pogosteje kakor za umore odločajo za prevare. Razlog je v tem, da imajo radi razkošje in fine stvari. Če tega ne morejo doseči s poštenim delom, bodo "prestopili na drugo stran zakona".

3. Strelec
Zanj lahko rečemo, da je med prvimi tremi znamenji, ki so najbolj naklonjena zločinu. Vendar jih ne zanimajo majhni, posamezni zločini, pač pa imajo raje tiste velike. Kadar ubijajo, to počnejo množično. Všeč jim je, če jih imajo za vodje. V tem znamenju so rojeni na primer Ted Bundy (serijski morilec, ugrabitelj, tat in nekrofil), Pablo Escobar (klicali so ga kralj kokaina) in sovjetski diktator Josip Stalin.

2. Škorpijon
Pri FBI pravijo, da je večina serijskih morilcev rojenih novembra. Med njimi je največ strelcev, preostali so škorpijoni. Osebe rojene v tem znamenju so znane kot zelo sadistični morilci.

1. Rak
Na prvem mestu med vsemi manijaki na svetu so pristale osebe rojene v tem znamenju. Najpogosteje ubijajo iz ljubosumja. Zanje je značilno hitro spreminjanje razpoloženja, kar je glavni vzrok problemov.