Sreča v nesreči

FOTO: Žebelj si je izstrelil v mednožje

R.T.
22. 2. 2017, 13.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če menite, da imate slab dan, pomislite, kaj bi potem moral reči šele Sam Rees, ki si je po nesreči v mednožje izstrelil 90 milimetrski žebelj.

Profimedia

Gradbenemu delavcu Samu Reesu se je pri delu na gradbišču spodmaknila pnevmatična pištola za zabijanje žebljev, pritisnil je na sprožilec in žebelj se je zabil globoko  v njegovo mednožje. Nezgoda se je pripetila med delom na gradbišču pri mestu Swansea v Walesu. Kljub temu ni bil preveč vznemirjen, niti ga ni prav hudo bolelo. Bolj kot bolečino v spodnjicah je čutil injekcijo, ki jo je dobil pozneje v bolnišnici, je povedal pozneje za časnik The Sun.

Profimedia
Devetcentimetrski žebelj je pristal v Reesovem mednožju.

Žebelj se je zadrl 7 centimetrov globoko. Njegov sodelavec Matthew Meagher se je hitro odzval ne nesrečo in grozljivi trenutek dokumentiral s kamero, še preden je reševalno vozilo s poškodovanim kolegom odbrzeli v bolnišnico.

"Ni jokal kaj šele, da bi kričal od bolečin, bil je mrtvo hladen. Miren, kot da ga to sploh ne bi zadevalo," je Meagher opisal sodelavčevo reakcijo.

V bolnišnici so mu z manjšo operacijo odstranili žebelj, ki je po zdravniškem poročilu le za nekaj milimetrov zgrešil arterijo.
A Reesa je še bolj skrbelo zaradi bližine žeblja pomembnemu reproduktivnemu organu. 

"Ob tem prizoru se mi kar orosi oko. Še zdaj me strese, ko pomislim na to. Zelo mi je odleglo, da se to ni pripetilo meni, saj me ta konec tedna čaka več zmenkov," se je na prijateljev račun še pošalil Meagher.

Profimedia