Zanimivosti

Čakala vas bo tudi na balkonu!

Promocijsko gradivo
1. 3. 2016, 23.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pri Pošti Slovenije so pripravili širok izbor storitev, ki bodo še olajšale spletno nakupovanje. Kako? Berite dalje in si privoščite nakup po meri!

Nakup, ki vam je pisan na kožo
Ste tudi vi že kdaj nakupovali prek spleta? Ste si zaželeli nove poletne oblekice, kopalk ali kakšne druge stvari, brez katere si ne predstavljate poletja? Potem si svojo željo izpolnite čim prej!

Pošiljko boste dobili v najkrajšem možnem času
Ali ste vedeli, da kar 99 odstotkov paketnih pošiljk  v Pošti Slovenije dostavijo že naslednji dan po oddaji, zagotavljajo pa tudi sobotno dostavo (za 60 odstotkov gospodinjstev)?

Pošiljka, dostavljena po meri
Pošta Slovenije skrbi, daje pošiljanje pošiljk prilagojeno vašim potrebam. Zato vam ponujajo tudi storitev kjer lahko POŠILJKO DOSTAVIJO NA DOGOVORJENI PROSTOR. 

Kaj to pomeni?
Vaša pošiljka vas bo pričakala natanko tam, kjer boste želeli! Po dogovoru vam namreč pošiljko lahko pustijo na različnih mestih, kot so terasa, balkon, nadstrešek, ipd. 
Si predstavljate? Pošiljka je dostavljena točno tja, kamor jo boste želeli dobiti. To pa pomeni, da boste v njej uživali takoj, ko boste prišli domov. 

Nova storitev v okviru naslovnikovega naročila je brezplačna. Takšno naročilo lahko opravite za paketne pošiljke v notranjem prometu, ki nimajo dodatnih storitev, ki zahtevajo potrditev naslovnika oziroma za katere je potrebno plačilo. 

Druge paketne pošiljke v notranjem prometu z dodatnimi storitvami, ki zahtevajo prisotnost naslovnika, in prispele iz mednarodnega prometa se vročajo s potrditvijo prevzema.

Za več informacij pokličite na 080 14 00 ali obiščite www.posta.si.