Potovanje slavnega potnika

Kje vse se je potepal Peter Prevc?

mv
6. 5. 2016, 11.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Smučarski skakalni as Peter Prevc si je pred začetkom nove sezone vzel mesec dni dopusta za oddih, ki ga je temeljito izkoristil. Le kje vse se je v tem času potepal?

facebook
Kolaž vtisov in doživetij s počitnic v Aziji

facebook
Prvi del počitnic sta z Mino preživela na popotovanju po Aziji, nato pa se nista mogla izogniti snegu.

Saj veste, kako pravijo, prijetne stvari hitro minejo in tudi več kot zaslužen enomesečni dopust Petra Prevca se je iztekel. V času oddiha od treningov in tekem si je Peter v družbi svojega dekleta Mine ogledal nekaj različnih koščkov sveta in si zagotovo nabral vso potrebno energijo, ki jo bo potreboval ob vstopu v novo sezono priprav na ponovitev nedavnih uspehov. 

facebook
Tik pred začetkom nove sezone še med odkrivanjem znamenitosti sončnega Rima, nato se je Peter vrnil na treninge, kjer so njegove misli že usmerjene v nove zmage.

Azija, zasneženi hribi in Rim

Svojo dopustniško pot sta z Mino začela v Aziji, od koder se je tudi oglasil svojim oboževalcem in z njimi delil nekaj fotografij. »Prvi del počitnic je bil popoln,« je priznal mladi športnik, ki je po Aziji potoval kar nekaj časa, nato sta se z Mino vrnila v okolje, ki je Petru najbližje, zasneženo. »Zadnji del počitnic sem preživel na snegu,« je razkril na facebooku in objavil nekaj fotografij, na katerih kar kipi od energije. Očitno so prazne baterije in utrujenost le še preteklost. Preden se je s polno paro vrnil na treninge, pa je mlajša brata Domna in Ceneta ter Mino odpeljal še na krajši izlet v Rim. 

facebook
Peter je maksimalno izkoristil enomesečni dopust, da si je nabral energijo za nove izzive.

Do neba

Te dni že pridno trenira, kar je potrdil s svojo zadnjo objavo na spletu, ko je pod fotografijo tekaške steze na stadionu pripisal: »Do neba.« Očitno se zaveda, da bo treba počasi že začeti razmišljati o novi sezoni, novih zmagah in vse misli usmeriti v šport.