Zanimivosti

Horoskop za torek, 8. marca

W.Y.
8. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Imate dobre zamisli, zato lahko vse uresničite povsem samostojno. Spomnili se boste neke nedokončane obveznosti, lahko se izpostavite, toda z natančnejšim načrtom. 

BIK – Zadovoljni ste s samoiniciativnostjo svojih kolegov. Delovno ozračje je idealno za ustvarjanje novih idej. Koristne informacije, ki bodo prispele pravočasno, vas bodo zaščitile pred dodatnim stresom. 

DVOJČKA – Posebna sreča vas bo spremljala v ljubezni. Na delovnem mestu se bodo obveznosti stopnjevale. Sprostite se v naravi, saj je vaša glava polna nepomembnih misli. 

RAK – Na finančnem področju boste razmišljali o najemu kredita, kar pa trenutno ni najboljša rešitev. Priporočamo gibanje na prostem, saj boste tako povrnili energijo in se sprostili. 

LEV – Nimate pravih sogovornikov, vse skupaj se vam zdi kot en velik začaran krog, posebno če ste na pragu pomembnejše delovne odločitve. Če potujete, pazite na denar in dokumente. 

DEVICA – Vaša radodarnost se bo izražala v denarju, namenite ga nekaj v dobrodelne namene. Spremenite svoj bioritem, saj v nasprotnem primeru lahko pričakujete težave. 

TEHTNICA – Notranji nemir bo posledica stresa, ki nastaja na poslovnem področju. Blagodejne učinke sproščanja bo imela glasba. Na delovnem mestu boste morali reči bobu bob. 

ŠKORPIJON – Držite se prvotnega načrta, ni se vam treba opravičevati ali zagovarjati. Vsako pojasnjevanje vas lahko pripelje do nesporazumov, ki se jim lahko izognete. 

STRELEC – Zdravje ne bo na vaši strani, zato se toplo oblecite in si ogrejte večere s toplimi napitki. Pri nakupih pazite na prekomerno trošenje, saj bodo želje večje od zmožnosti. 

KOZOROG – Po razpotjih življenja se boste odpravili previdno. Raziskovanje bo vaša strast. Na svoj način bo pomembno, da bo mogoče narediti osebno bilanco in ločiti zrnje od plev. 

VODNAR – Čuvajte se nalezljivih bolezni, zato se izogibajte neposrednih stikov z ljudmi in prostorov z veliko gnečo. Na finančnem področju vas lahko doleti nepričakovan poraz. 

RIBI – Ravnajte preudarno, saj vse bolj težite k materialnim dobrinam. Kljub vsemu ste v svojem optimizmu še vedno neuničljivi, kar vas bo reševalo v vseh položajih.