Zanimivosti

Satanisti ubili prijatelja, da bi se vrnil kot vampir

J.P.
7. 3. 2016, 13.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Policisti so aretirali tri ljudi, ki naj bi med satanističnim obredom ubili svojega prijatelja. Nesrečnika so menda hoteli spremeniti v vampirja.

Edwin Juarez Palma je mislil, da bo postal član kulta.

Edwina Juareza Palmo (24) so davili, tepli in mu na koncu z razbito steklenico prerezali vrat.

Omar Sanchez, Iveth Lopez in Gustavo Dorantes

Kot so ugotovili policisti, so trije osumljenci Edwina ubili v mestu Chihuahua na severu Mehike, potem ko so ga pretentali, da ga bodo povzdignili v člana satanističnega kulta Sinovi Bafometa 1. Vendar pa so Iveth Lopez (18), Gustavo Dorantes (18) in Omar Sanchez (25) Edwina mučili, potem ko je eden od osumljencev druga dva prepričal, da bi morali zvezanega Edwina žrtvovati, da bi se vrnil kot vampir.

Njegovo truplo so našli prejšnji torek. Zavito v dve plastični vrečki je bilo odvrženo kar na ulici. Tamkajšnji policisti so prepričani, da so morilci poskušali svoj zločin prikazati kot z drogami povezan umor. Policisti so sledove njegove krvi odkrili v kavarni Freak Shop – Edwin je bil v njej zaposlen –, ki pripada starejšemu od obeh osumljencev, potem ko jim je neimenovana priča pojasnila, kako je končal Edwin.

Umor naj bi se pozno ponoči zgodil kar v stranišču kavarne, morilci pa naj bi sledove prikrili z belilom. Četrta oseba, menda vodja kulta, je še na begu. Policisti imena te osebe niso delili z javnostjo.