Zanimivosti

»To bo najboljša poslovna zgradba na svetu.«

M.J.
7. 3. 2016, 13.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Objavljen je nov videoposnetek Applovega bodočega sedeža, pri zasnovi katerega je sodeloval tudi Steve Jobs in ga poimenoval najboljši poslovni objekt na svetu.

YouTube
Novo Applovo središče bo imelo tudi velik avditorij za približno tisoč ljudi.

Vsakih nekaj mesecev se na svetovnem spletu pojavi nov posnetek napredka del na Applovi 'vesoljski ladji', stavbi, v katero se bo v bližnji prihodnosti vselilo približno 12.000 zaposlenih. Kot je znano, je pri dizajniranju te zgradbe sodeloval tudi Steve Jobs, ki je dejal, da bo to najboljši poslovni objekt na svetu.

YouTube
Poleg same zgradbe se v bližini gradita tudi dve veliki garažni hiši.

Nov posnetek je bil objavljen ob koncu prejšnjega tedna, prikazuje pa občutni napredek, ki so ga naredili v zadnjem času. Poleg same zgradbe, pa se v bližini gradita tudi dve veliki garažni hiši, ki se nahajata v bližini kampusa, v katerem je prostora za okoli 11.000 avtomobilov. Garaže so z objektom povezane s podzemnimi tuneli, s čimer bo še dodatno otežen vpogled v dogajanje znotraj stavbe.

Novo Applovo središče bo imelo tudi velik avditorij za približno tisoč ljudi, veliko fitnes dvorano, v kateri bo zagotovo enem izmed prvih vsako jutro tudi Tim Cook, ki v telovadnico odide pred začetkom delovnega dne, med 5. in 6. uro zjutraj. Napredek del si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.