Zanimivosti

Horoskop za petek, 22. januarja

W.Y.
22. 1. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Radi bi se pogovarjali le o stvareh, ki jih dobro poznate, toda pogovor bo vseeno zašel v nenavadno smer. Vse bo obrnjeno na glavo, toda v takih situacijah ste običajno spretni.

BIK – V današnjem dnevu boste čisto v svojem elementu, v službo boste radi šli, saj bodo dobre povezave med vami in sodelavci pomagale ustvarjati prijetno delovno vzdušje.

DVOJČKA  Obtožujejo vas neobčutljivosti, čeprav veste, da je to daleč od resnice. Za to je kriv vaš nenavadno oster nastop. Na koncu se bo izkazalo, da je vse skupaj le nesporazum.

RAK  Venera je še vedno na vaši strani in tokrat bo lažje v odnosih, ki se razvijajo iz skupnih interesov in prijateljstva. Le sredi dneva bo nekaj ovir, ki jih boste reševali s pogovorom.

LEV  Luna vas danes podpira na poslovnem področju, čeprav so vaše misli usmerjene na več strani hkrati. Vsekakor si lahko zastavite cilj in si počasi priborite tudi podporo.

DEVICA  Vaša zgovornost vam danes ne zadostuje, saj vas ta ne more pripeljati do uspehov. V ljubezni bo sicer nekaj manj nepredvidenih dogajanj, kljub temu boste vznemirjeni.

TEHTNICA  Naenkrat boste ostali brez besed. Počasi se daleč pride, čeprav danes niste preveč prepričani o tem reku. Vsekakor pa morate nujno storiti nekaj več glede odnosov s prijatelji.

ŠKORPIJON – Ne marate ljudi, ki le veliko govorijo in ne storijo prav ničesar. K sreči pa boste danes naleteli na nekaj somišljenikov. Na področju financ se prav tako obetajo uspehi.

STRELEC  Nekaj boste storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ko ste tako samozavestni, vam nihče ne seže niti do kolen. Spontanost in pogum se vam lahko obrestujeta.

KOZOROG  Danes se preprosto ne morete pritoževati, saj ste še vedno dejavni, optimistični in samozavestni. Odpravite se nekam, kjer ste prepričani, da se boste dobro počutili.

VODNAR  Številni prijatelji so vam naklonjeni, vsekakor pa se potrudite upravičiti zaupanje. Popoldne se pogovorite z ljubljeno osebo, saj imata še eno priložnost, da stvari rešita.

RIBI  Ne razumete, zakaj se spet vrstijo nesporazumi, in podobno je tudi v domačih odnosih. Nekdo vas privlači, čeprav se zavedate, da so razlike v značajih precej velike.