Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 14. januarja

W.Y.
14. 1. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Danes boste utrujeni in si boste želeli počitka in miru, pa vendar vas čaka naporen čas doma. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu, saj sta s partnerjem obremenjena vsak s svojimi obveznostmi. 

BIK – V službi bo tokrat nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več tistih banalnih nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem kratili miren spanec. Finančne zadeve so na čakanju, kar vam ustreza. 

DVOJČKA – Tokrat se ponavljajo stvari, za katere ste že bili prepričani, da ste jih pustili za seboj. Zagotovo pa ne morete dobiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se prijatelj izpove. 

RAK – Nagrade za vloženo delo boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje z domačimi, saj so na vas ponosni in vas imajo resnično radi. 

LEV – Res prijeten čas velikih podvigov, imeli boste moči prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Mogoči so poslovni uspehi, ki vas bodo razveselili. 

DEVICA – Počutili se boste odlično in si boste želeli več izzivov. Pazite, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje, ki vam bo življenje na neki način postavilo na glavo. 

TEHTNICA – Obeta se vam dobro počutje, potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Ne pozabite na ustvarjalnost. Prepustite se športu in igri ter zaokrožite z energijo. 

ŠKORPIJON – Danes boste polni energije in pripravljeni na delovni dan. S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali na ljudi okrog sebe, kar vam bo še posebej prav prišlo v službi. 

STRELEC – Zaupajte v življenje, in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse, kar vam je dano. 

KOZOROG – Povprašajte partnerja o načrtih, in če bo mogoče, organizirajte prijetno večerjo v dvoje. Samski boste danes prejeli povabilo na popoldansko druženje, ki pa ga ne boste sprejeli. 

VODNAR – Samo pristna hvaležnost bo prinašala zadovoljstvo in bo izničevala nezadovoljstvo zaradi želje po še. Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost. 

RIBI – Žal boste morali počakati, saj se morate trenutno posvečati delu, na vidiku pa tudi ni nobene zabave. Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s partnerjem v odnosu.